Φιλελεύθερος: Βρέχει φόρους και υποσχέσεις

Φιλελεύθερος: Βρέχει φόρους και υποσχέσεις

Με κεντρικό θέμα «Βρέχει φόρους και υποσχέσεις - Ο προϋπολογισμός γονατίζει επιχειρήσεις και νοικοκυριά», κυκλοφορεί την Πέμπτη ο Φιλελεύθερος.

Στην επόμενη κυβέρνηση μεταθέτει η σημερινή εξουσία το βάρος υλοποίησης του προϋπολογισμού του κράτους που είναι γεμάτος από κάλπικες υποσχέσεις και παραδοχές που είναι αδύνατον να εκπληρωθούν.

Φιλελεύθερος

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο που κυκλοφορεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2017

- Ν.Δ: Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ... 

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στην οικονομία και το κλίμα που επικρατεί καθιστούν απαγορευτικές τις διθυραμβικές κορόνες της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου. Εν τούτοις, ουδείς εξ αυτών εμφανίζεται να υπαναχωρεί στον σχεδιασμό για την παροχολογία και την αξιοποίηση του «ματωμένου υπερπλεονάσματος», με βασική στόχευση ένα εκλογικό κοινό που έχει γυρίσει την πλάτη του στην κυβέρνηση.

-ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει για τρίτη φορά τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η αποχώρηση Μπουτάρη περιπλέκει το σκηνικό στην πόλη και ακυρώνει τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για όσμωση με την Κεντροαριστερά, δεδομένου πως η πιο ισχυρή σκέψη αυτή τη στιγμή αφορά σε υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου.

-ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ C4I 

Μετά από κατάθεση μυστηριώδους μάρτυρα που εμφανίστηκε αυτοβούλως και κατέθεσε πως χρηματίστηκε υπουργός για να πάρει η αμερικανική SAIC το 2003 τη σύμβαση για το σύστημα ασφαλείας.

-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Σε χαμηλά έτους το πετρέλαιο με πτώση 27,5%, αλλά ...μόνο 9,4% κάτω οι τιμές χονδρικής και μόλις 4,5% η τιμή στην αντλία.

-Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ “ΚΛΕΙΔΙΟΥ”

Έσπασε το βραχιολάκι και εξαφανίστηκε ο τραπεζίτης της Ζήμενς και εξοπλιστικών προγραμμάτων Αντιμετώπιζε κατηγορίες για 5 υποθέσεις διαφθοράς

 -ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Πρόσκληση του αμερικάνου προέδρου στους CEO της VW, της Daimler και της BMW. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Handelsblatt», ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα επιδιώξει να επιβάλει στα αφεντικά των «τριών αδελφών» μια εμπορική συμφωνία πιο συμφέρουσα για τις ΗΠΑ και τις εκεί ανταγωνίστριές τους, κραδαίνοντας την απειλή της επιβολής νέων δασμών.

-ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ

Η Κομισιόν απέρριψε οριστικά το σχέδιο προϋπολογισμού της ιταλικής κυβέρνησης για το 2019, χαρακτηρίζοντας πλέον «αιτιολογημένη» την έναρξη της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος. «Παράθυρο» συμβιβασμού βλέπουν οι αγορές

-ΟΙ... ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK

Σαν να μην έφταναν οι κατηγορίες των τελευταίων ετών που επέφεραν σημαντικό πλήγμα στη φήμη της, όπως για τον ρόλο της στην παγκόσμια κρίση του 2008, την τεράστια μόχλευση που έχει αναλάβει μέσω των παραγώγων, καθώς και τα σημαντικά προβλήματα από τη χαμηλή κερδοφορία και τις διοικητικές κρίσεις, η Deutsche Bank καλείται επιπλέον να αποδείξει ότι δεν κινείται... στις παρυφές της παρανομίας.

-ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ

Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται οι καριέρες των ξένων προπονητών που απογειώθηκαν μετά τη θητεία τους στη Σούπερ Λίγκα 

-ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ

Η UEFA εκτιμά ότι έχει ένα success story στα χέρια της και πριμοδοτεί τους νικητές με 112,875 εκατομμύρια ευρώ!

- ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ

Η συγγραφέας και δοκιμιογράφος Αλεξάνδρα Δεληγιώργη, καθηγήτρια στο ΑΠΘ, προφητική και επίκαιρη όσο ποτέ, και όσον αφορά τη λογοτεχνία της αλλά και τα δοκίμιά της, επανέρχεται με το «Ο μοντερνιστής κριτικός Νικόλας Κάλας».

- ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Ιστορίες για τον Εμφύλιο πόλεμο από τον Σάκη Μουμτζή