Φιλελεύθερος: Παράσταση απόγνωσης

Φιλελεύθερος: Παράσταση απόγνωσης

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Παράσταση απόγνωσης-Ο Τσίπρας σε πλήρη σύγχυση αλλάζει προσωπεία και ρόλους», κυκλοφορεί την Τετάρτη 22 Μαΐου ο Φιλελεύθερος.

Η αδυναμία διαχείρισης της επερχόμενης πολιτικής ήττας – που όλα δείχνουν ότι θα είναι συντριπτική – προκαλεί αναταραχή στο Μαξίμου και οδηγεί τον πρωθυπουργό σε απέλπιδες προσπάθειες παριστάνοντας άλλοτε τον Ιησού, τον Ανδρέα ακόμη και τον γραφικό οπαδό του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά.

σ 

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

- Τα δικά τους παιδιά βανδάλισαν και τον Ναό της Δημοκρατίας

Αλωνίζουν οι Ρουβίκωνες. Καταδρομική επίθεση στη Βουλή με μπογιές και καπνογόνα υπό την ανοχή της κυβέρνησης

-Κυριάκος Μητσοτάκης: Ισχυρή νίκη στις 26 Μαΐου, ηχηρό μήνυμα για εκλογές

Βέβαιος ότι «η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα από την εποχή της παρακμής στην εποχή της ελπίδας» δηλώνει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Ομιλία απόψε στο Περιστέρι.

-Πράσινη ατμομηχανή στο Κίνημα Αλλαγής

Η Φώφη παίζει το χαρτί του ΠΑΣΟΚ και λέει ότι είναι «είναι ο ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης και ο πολιτικός χώρος που εκφράζει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα στην Ελλάδα»

Συνεντεύξεις:

Μελίνα Δασκαλάκη: Ο Καμίνης υποτίμησε την καθημερινότητα

«Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει με τη σημερινή πολιτική ηγεσία. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι απλώς απρόθυμη να κάνει κάτι, είναι ιδεολογικά αντίθετη προς την καταστολή, γι' αυτό και έχει στα όπα όπα τους Ρουβίκωνες και άλλες τέτοιες οργανώσεις, που δρουν πλέον ως παρακράτος» λέει στον «Φ» η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά».

-Χριστίνα Μανωλοπούλου: Η Αθήνα συνομιλεί με την Ανατολή και τη Δύση»

«Η κοινωνία των πολιτών είναι πολλές φορές πιο μπροστά από την ίδια την πολιτική» επισημαίνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ», του Παύλου Γερουλάνου

-Πανάκριβες λόγω τόκων οι ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις

Ακόμη και αυτοί που τις δικαιούνται, συνειδητοποιούν ότι για να αντεπεξέλθουν στη ρύθμιση θα χρειαστεί στο βάθος της 10ετίας να πληρώσουν περισσότερα χρήματα από αυτά που χρωστάνε σήμερα.

-ΟΟΣΑ: Λάθος το μίγμα πολιτικής της κυβέρνησης

Αντί να κάνουν υποδομές και να καταπολεμήσουν τη φτώχεια, δίνουν δωράκια που μπορεί να βλάψουν τα δημόσια οικονομικά και την αξιοπιστία της Ελλάδας προειδοποιεί ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης

-Εξαγωγές: Ελλάδα χάνει μερίδια αγοράς και η ανταγωνιστικότητα στα «βάραθρα»

Η ελληνική οικονομία κάθε μήνα που περνάει έχει έλλειμμα στην ανταγωνιστικότητά της, ενώ τα ελληνικά προϊόντα αδυνατούν να βρουν νέες αγορές, αν δεν χάνουν αυτές που ήδη έχουν. Οι καμπάνες ηχούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

-Μετωπική σύγκρουση Φιλελευθέρων-Λαϊκιστών

Οι δημοσκοπήσεις, οι αναλυτές, τα debate που δεν γίνονται και οι σκληρές αναμετρήσεις

- H Mέι φέρνει στη Βουλή πρόταση για δεύτερο δημοψήφισμα

Η Βρετανή πρωθυπουργός παρουσίασε χθες, λίγο πριν από τις αυριανές ευρωεκλογές, το «βελτιωμένο» σχέδιο για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε., που θα κριθεί στη Βουλή στις 4 Ιουνίου, με λίγες πιθανότητες να εγκριθεί. Το βρετανικό κοινοβούλιο θα αποφανθεί εάν θα διεξαχθεί δεύτερο δημοψήφισμα, καθώς η σχετική πρόβλεψη θα περιληφθεί για πρώτη φορά στο σχέδιο και δεν θα έρθει μέσω κάποιας τροπολογίας.

-Πολιτικοί πρόσφυγες όσοι εγκαταλείπουν την Βενεζουέλα

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ κρίνει ότι δικαιούνται προστασίας ως πρόσφυγες οι πολίτες που φεύγουν από την Βενεζουέλα του Μαδούρο και καλεί τις χώρες να μην τους απελάσουν ή τους υποχρεώσουν να επιστρέψουν. 

-Νίκι Λάουντα : Γκραν πρι για την αιωνιότητα από τον θρύλο που νίκησε τον φόβο και προσπέρασε τον χρόνο

Ο μύθος του Νίκι Λάουντα που άλλαξε την Formula 1 και “εφυγε” πολεμώντας κάθε μέρα τα σημάδια του ανατριχιαστικού ατυχήματος το 1976

- O θάνατος του μπάσκετ: Σήμερα πανηγυρίζουν, αύριο θα... σιχτιρίζουν

Οι φανατικοί έχουν κυριεύσει τα πάντα, μολύνοντας ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ο έλεγχος της “παράγκας” διακαής πόθος προέδρων και οπαδών. Ο υποβιβασμός που θα σημαδεύει για πάντα τον Ολυμπιακό πλασάρεται σαν “επαναστατική πράξη” και “νίκη κόντρα στο κατεστημένο”.

-Οι ήρωες σαλπάρουν για την Ινδιανάπολη

Θησαυρούς από την αρχαία Ελλάδα θα φιλοξενήσει το Chlidren''s Museum της πόλης των ΗΠΑ από τις 15 Ιουνίου

-Μια παρέα τέχνης στο Πάρκο

Οι Απόστολος Γεωργίου, Μάκης Θεοφυλακτόπουλος, Στηβ Γιανάκος και Γιώργος Λάππας παρουσιάζουν τα έργα τους στην έκθεση “Πέρα από τη σκιά σου”