Φιλελεύθερος: Μάχη διαρκείας με τη φωτιά

Φιλελεύθερος: Μάχη διαρκείας με τη φωτιά

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Μάχη διαρκείας με τη φωτιά-Άμεση αντίδραση του μηχανισμού προστασίας αλλά οι κίνδυνοι παραμονεύουν» κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη ο Φιλελεύθερος.

Ο αποτελεσματικότερος συντονισμός της Πολιτικής Προστασίας και των συναρμόδιων αρχών μετά την περσινή τραγωδία στο Μάτι, έχει αποδειχθεί σωτήριος μέχρι σήμερα δεδομένου ότι ο φετινός Αύγουστος είναι ο πλέον επικίνδυνος των τελευταίων ν επτά ετών και μεγάλο μέρος της χώρας παραμένει σε κόκκινο συναγερμό. Με τα ίδια μέσα επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα, όμως τα κενά και οι ελλείψεις, παραμένουν και πρέπει επιτακτικά να αντιμετωπιστούν. 

*1.302 πυρκαγιές από 15 Ιουλίου και 183 από το περασμένο Σάββατο

*Παράνομες χωματερές

*Εμπρησμοί κατόπιν σχεδίου

*Ασυνείδητοι πολίτες

*Ελλείψεις μέσων πυρόσβεσης

*Με μισό πόδι στο σύστημα ευρωπαϊκής προστασίας


-Nίκος Χαρδαλιάς: Ο «ελβετικός σουγιάς» του κρατικού μηχανισμού

 f

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο

-Αγώνας δρόμου για χαμηλότερα πλεονάσματα

Τα όπλα της κυβέρνησης για την ανάπτυξη μέσα από την μείωση των φόρων και των πλεονασμάτων. Ευήκοα ώτα στις Βρυξέλλες υπό τον όρο να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις. Μαραθώνιος επαφών Μητσοτάκη με Ευρωπαίους ηγέτες από τα τέλη Αυγούστου.

-Τέλος εποχής για τη Θάνου και την παρέα Παππά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Παύθηκαν η Β. Θάνου, η Α. Νάκου και τα μέλη της Αρχής Ζευγώλης – Παύλοβιτς.

-Άδωνις Γεωργιάδης στον «Φ»: Κάναμε ήδη τα 2/3 της δουλειάς για την επένδυση στο Ελληνικό

Έτοιμο ήδη το μεγαλύτερο σκέλος των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων που θα ανοίξουν τον δρόμο για τον διαγωνισμό του Καζίνο.


-Οι «λογοκριτές» του Facebook και το πλήγμα στη Δημοκρατία

H περίπτωση του Αρκά δεν είναι η πρώτη σε καλλιτέχνη ή δημόσιο πρόσωπο στην Ελλάδα και φυσικά στον υπόλοιπο κόσμο.


-Ειρηνική επανάσταση στο Χονγκ Κονγκ για περισσότερες ελευθερίες

Η εξέγερση δεν θα τελειώσει, παρά τις απειλές του κινεζικού καθεστώτος για βίαιη καταστολή της. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες αψηφούν τα δακρυγόνα και το ξύλο της αστυνομίας και για δέκατο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, πλημμυρίζουν τους δρόμους, διεκδικώντας το δικαίωμά τους στην ελευθερία, στη δημοκρατία και την αυτονομία.

-Brexit: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με πρόταση μομφής

«Απηυδησμένη με τους χειρισμούς των πολιτικών» φέρεται να είναι η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Times». Την ίδια ώρα, υπάρχουν πυρετώδεις διεργασίες ανάμεσα στα κόμματα της αντιπολίτευσης και «αντάρτες» των κυβερνώντων Τόρις για να αποτραπεί το «σκληρό» Brexit.

-Ολυμπιακός: Με καμπανάκι Μάρτινς για την πρόκριση στα play offs

O Πορτογάλος προπονητής περιμένει αντίδραση της Μπασακσεχίρ και ζητάει από τους παίκτες τους να μην εφησυχάσουν μετά το «διπλό» στην Τουρκία.

-Οι αμφιβολίες του Αίαντα

O προπονητής των Ολλανδών, Ερικ τεν Χαχ, ενόψει του δεύτερου ματς με τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει προβλήματα σε θέσεις κλειδιά της 11άδας

-Με... φεγγαρόπετρες από τη NASA η πανσέληνος του Αυγούστου

Τέσσερις πέτρες από τον δορυφόρο της Γης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο εθνικό αρχαιολογικό μουσείο. Πρόκειται για τα περίφημα «goodwill moon rocks», τα θραύσματα λίθων από την επιφάνεια της σελήνης που συνέλεξε το πλήρωμα του «Αpollo 11».

-Συνέντευξη Αλέκος Λεβίδης: Όνειρό μου μια ελεύθερη Ακαδημία Τεχνών

O ζωγράφος μιλάει για την έκθεση – αφιέρωμα στον Αβιγκντόρ Αρίκα στο Μουσείο Μπενάκη, για την παραστατική ζωγραφική «που είναι ριγμένη» οικονομικά, αλλά και για τη δημιουργία ενός μικρού κέντρου έρευνας.


-Αντίχθων, ο δίδυμος αδελφός της γης

Διηγήματα αποκλειστικά γραμμένα για τους αναγνώστες του Φιλελεύθερου. Σήμερα το διήγημα της Μάριον Χωρεάνθη