Φιλελεύθερος: Φόροι 10,15 δισ. σκοτώνουν την αγορά

Φιλελεύθερος: Φόροι 10,15 δισ. σκοτώνουν την αγορά

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Φόροι 10,15 δισ. σκοτώνουν την αγορά- - Ο βαρύς λογαριασμός Τσίπρα που πρέπει να πληρωθεί σε ένα μήνα» κυκλοφορεί την Τρίτη ο Φιλελεύθερος.

protoselido

Διαβάστε ακόμη:

Συνέντευξη Μιχάλης Σταθόπουλος

Ο Σημίτης γίνεται στόχος γι''αυτό που συμβολίζει στην πολιτική

- Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα επαναφέρουμε το μισθολογικό καθεστώς των κληρικών αν το αλλάξουν

Αυτό που απεδείχθη είναι ότι τον ενδιέφερε η εξαγγελία 10.000 νέων κομματικών προσλήψεων», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης και δεσμεύθηκε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα επαναφέρει το υφιστάμενο καθεστώς στη μισθοδοσία των κληρικών μετά τις εκλογές»

- Δεν είδε, δεν άκουσε, έβγαλε συμπεράσματα

Κατάθεση φάρσα. Ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας, Ευάγγελος Βασιλάκος, ο οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα σε 16 χρόνια κάθειρξης για την υπόθεση προμηθειών των συστημάτων Sonak, είναι ο δήθεν «μάρτυρας-κλειδί» ο οποίος κατέθεσε τι «θεωρεί» και όχι τι γνωρίζει σχετικά με χρηματισμούς υπουργών και πρωθυπουργών.

 - Ζητείται υποψήφιος πρόθυμος να χάσει

Δυστοκία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η αδυναμία της Κουμουνδούρου να βρει τον εκλεκτό της για τον Δήμο Αθηναίων, αλλά και η επιλογή Μπελαβίλα για το λιμάνι της... αγωνίας καταδεικνύουν ότι η φθορά της κυβέρνησης τρομάζει τα πρωτοκλασάτα στελέχη


-Ιερή ...αγωνία στο Μαξίμου

Η κυβέρνηση στέλνει ξανά τον Γαβρόγλου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο ήδη από το 2017, με επιστολή του Βαρθολομαίου προς τον Τσίπρα, είχε εκφράσει έντονη διαφωνία στην αλλαγή του άρθρου του Συντάγματος

 

- Ήξεραν τα πάντα από το 2016 4 υπουργοί για το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη

Τέσσερα κορυφαία στελέχη, οι Στέργιος Πιτσιόρλας, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιάννης Δραγασάκης και Γιώργος Σταθάκης, λάμβαναν συστηματικά ενημέρωση για το θέμα ΔΕΠΑ - Ελληνικά Λιπάσματα


-Η νέα εποχή της νέας Eurobank

Ο Γουάτσα ποντάρει στην ανάκαμψη. Η τράπεζα ενισχύεται κεφαλαιακά με περίπου 900 εκατ. ευρώ, εξανεμίζοντας στην ουσία κάθε κίνδυνο ανακεφαλαιοποίησης, και «καθαρίζει» από τα NPEs, τα οποία θα μεταφερθούν σε όχημα ειδικού σκοπού (SPV)

-Τύμπανα πολέμου και πολιτικές ίντριγκες

Σχέδιο έντασης καταγγέλλει η Μόσχα και αφήνει αιχμές για τον ρόλο των ΗΠΑ και της Ε.Ε., την ώρα που ο Ποροσένκο υπέγραψε διάταγμα για την επιβολή στρατιωτικού νόμου και έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις σε πολεμική ετοιμότητα.


- Η Μέι το Brexit και το πνεύμα των Χριστουγέννων

Ούτε η βρετανική αντιπολίτευση ούτε το μικρό ενωτικό κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας (DUP), που στηρίζουν την εύθραυστη κυβέρνησή της, ούτε καν αρκετοί από τους βουλευτές της είναι μέχρι στιγμής πρόθυμοι να τη στηρίξουν.

- Με Kolotoumpa α λα Τσίπρα οι Ιταλοί τα βρίσκουν με την Κομισιόν

Το σημείο-κλείδι είναι να εφαρμοστούν τα βασικά μέτρα που έχει υποσχεθεί κάθε κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις τόσο με την Κομισιόν όσο και με τους τεχνοκράτες του ΥΠΟΙΚ, με στόχο την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης 

- Έδιωξε τρεις για να ξορκίσει τα φαντάσματα της κρίσης

Τι σημαίνει η απομάκρυνση Μπακασέτα, Σιμόες και Λαμπρόπουλου από την ΑΕΚ την παραμονή του ματς με τον Αγιαξ και πώς θα προχωρήσει η ομάδα

 

- Τίτλοι τέλους για τον Μαέστρο του Σινεμά

Αν ήταν χαρακτήρας μυθιστορήματος, θα ήταν κοσμαγάπητος. Ποιητής, σκηνοθέτης, μαχητικός παραγωγός, συγγραφέας σεναρίων, φίλος και συνεργάτης του Παζολίνι, αλλά και διεθνών σταρ του σινεμά, ο Μπερνάρντο Μπερτολούτσι δεν ήταν περίεργο που αγαπήθηκε από τα πλήθη, σαν να ήταν σταρ ο ίδιος. Η πατρίδα του ευγνωμονούσα, υποκλίθηκε χθες μπροστά του αποχαιρετώντας τον με το άκρως τιμητικό: Adio maestro. 

 

 

 

 


-ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ

Ιστορίες από τον Εμφύλιο. Οταν άρχισαν οι επιχειρήσεις του σχεδίου «Τέρμινους» στις 5 Απριλίου 1947, τέθηκε στην ηγεσία του ΚΚΕ το ζήτημα της προστασίας των πολιτικών στελεχών του κόμματος, καθώς και των οικογενειών τους, από τη δράση του ΕΣ, των Μάυδων και των μικτών αποσπασμάτων. Προκρίθηκε η λύση της μεταφοράς τους σε ασφαλή μέρη που ήλεγχε ο ΔΣΕ. Αυτή η μεταφορά θα γινόταν με πορείες μέσα από αφιλόξενα τοπία και υπό τον φόβο των επιθέσεων του ΕΣ.