Φιλελεύθερος: Δεν βρίσκουν ούτε υποψήφιους

Φιλελεύθερος: Δεν βρίσκουν ούτε υποψήφιους

Με κεντρικό θέμα «Σε αποδρομή ο ΣΥΡΙΖΑ - Στο κενό τα τελεσίγραφα Τσίπρα» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ο Φιλελεύθερος.

Απροθυμία υπουργών και βουλευτών να θυσιαστούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς βλέπουν την κατάρρευση να πλησιάζει. Το Μαξίμου θέλει πάλι να κρυφτεί πίσω από στελέχη του ΚΙΝΑΛ που αντιδρά στο πολιτικό ριφιφί.

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018:

- ME ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ 

Στη Ν.Δ. σημειώνουν ότι υποθέσεις με έντονο άρωμα σκανδάλου υπάρχουν αρκετές και θα διερευνηθούν με κάθε τρόπο, προκειμένου να διαπιστωθούν ευθύνες και πρόσωπα που τις φέρουν. Στο ερώτημα κατά πόσο πρόκειται για «πολιτική εκδίκηση», απαντούν πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα σε καμία περίπτωση

- Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 

Αλλάζει την ατζέντα στο Κυπριακό, ώστε να νομιμοποιηθεί ουσιαστικά η διχοτόμηση, μέσα από τη θεσμοθέτηση της λύσης των «δύο κρατών» και την ίδια στιγμή η Ελλάδα δίνει απαντήσεις στις νέες αιτιάσεις της Αγκυρας

- ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα ο φερόμενος ως επικεφαλής του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την μαραθώνια απολογία του. Αρνήθηκε οποιοδήποτε ρόλο στη λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης, ισχυριζόμενος ότι τα κέρδη του προέρχονται από απολύτως νόμιμη δραστηριότητα

- ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

To δόγμα «μην αφήνεις τη σκληρή πραγματικότητα να σου χαλάσει το… πάρτι» θα ασπαστεί και τις επόμενες εβδομάδες η κυβέρνηση. Οι προειδοποιητικές βολές που αναμένεται να ακουστούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup προκειμένου η κυβέρνηση να πειστεί να μην ολισθήσει στον δρόμο των ανεξέλεγκτων παροχών αλλά να τηρήσει τα συμφωνηθέντα -αρχής γενομένης από τα 16 προαπαιτούμενα της πρώτης μεταμνημονιακής αξιολόγησης- θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που προέχει είναι άλλο. Να… εορταστεί η απόφαση της μη περικοπής των συντάξεων. 

- ΤΟ … “ΚΟΙΝΟΒΙΟ” ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 

Σκιώδεις εταιρείες, που όχι μόνο λειτουργούσαν τόσο χρόνια σαν ένα προπέτασμα καπνού, με στόχο να χάνεται η διαδρομή του χρήματος, αλλά και που όλα τα μέλη των διοικήσεών τους, εμφάνιζαν ως τόπο διαμονής την ίδια κατοικία, γνωστή ως το "κοινόβιο" της Πεντέλης, αποτέλεσαν επί χρόνια τη κορυφή της πυραμίδας Λαυρεντιάδη.

- ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ

Βανδαλισμοί στο Παρίσι από το ανεξέλεγκτο κύμα βίας. Συναγερμός στο προεδρικό μέγαρο αθώς το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων φέρεται να αμφισβητεί συνολικά την πολιτική του Μακρόν και έχει τη στήριξη σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

- Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 

Οι συμμετέχοντες στην σύνοδο κορυφής των G20 υπέκυψαν στο τελεσίγραφο του Τραμπ και περιέλαβαν στο κοινό ανακοινωθέν θέση υπέρ της μεταρρύθμισης του ΠΟΕ. Παράθυρο ελπίδας για αποφυγή του εμπορικού πολέμου από την τρίμηνη ανακωχή ΗΠΑ – Κίνας.

- ΡΩΜΗ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ

Το ιταλικό ζήτημα δεν μπορεί να λείπει από κανένα Eurogroup, καθώς αυτή την ώρα αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ευρώπη. Στη σημερινή συνεδρίαση, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης καλούνται να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις.

- ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ 

Τρία πέναλτι έκριναν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΡΗ-ΠΑΟ (1-1) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

- Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ 

Ρίβερ και Μπόκα θα ήθελαν να μην παίξουν, ενώ στο παρασκήνιο υπάρχουν πολλές δυνάμεις που σκέφτονται τα χρήματα και τους μελλοντικούς τελικούς εκτός της Νότιας Αμερικής

- ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Στο ξενοδοχείο Izmir Pallas στη Σμύρνη, υπάρχει σε φωτογραφική ανάπτυξη ολόκληρη η παραλία της Σμύρνης, του περίφημου «Και» (Que). Είναι η παραλία μιας κοσμοπολίτισσας πόλης, του περίφημου «Μαργαριταριού της Ανατολής», η οποία σύντομα έμελλε να παραδοθεί στις φλόγες. Τι απέμεινε από εκείνα τα μεγαλεία; Σχεδόν τίποτα. Αλλά στη μνήμη, η προκυμαία της Σμύρνης εκείνων των καιρών, κατά τους οποίους Τούρκοι, Ελληνες, Αρμένιοι και Εβραίοι, όλοι μαζί, μεγαλουργούσαν, παραμένει ενεργή.

- Ο ΒΑΝΣΚΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Ο δαιμόνιος Bansky έρχεται στην Αθήνα τέλη Φλεβάρη στην πιο πολυαναμενόμενη, ίσως, έκθεση της νέας χρονιάς.

- Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΕΙΣ

Ιστορίες για τον Εμφύλιο Πόλεμο από τον Σάκη Μουμτζή

- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 

Έξι βραβεία για τον Φιλελεύθερο στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Newspaper Award