Φεύγουμε για Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη με τον πρωταθλητή του Αιγαίου
Champion Jet 2

Φεύγουμε για Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη με τον πρωταθλητή του Αιγαίου

Ελληνικό καλοκαίρι. Ξεγνοιασιά, Παραλίες ελεύθερες ή οργανωμένες. Χρυσαφένιες ακτές. Γραφικά σοκάκια. Ο απόλυτος προορισμός που τα προσφέρει όλα αυτά; Οι Κυκλάδες.

Το διασημότερο νησιωτικό σύμπλεγμα του Αιγαίου περιλαμβάνει μερικά από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου! Ανάμεσά τους η Πάρος, η Νάξος, η Ιός και η Σαντορίνη. Το καθένα από αυτά με τα δικά του χαρακτηριστικά. Το καθένα από αυτά τόσο ξεχωριστό, τόσο μοναδικό όσο το ελληνικό καλοκαίρι.

Και το μόνο που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε εκεί είναι η ασφάλεια του να ταξιδέψουμε με έναν πρωταθλητή. Και όχι οποιονδήποτε πρωταθλητή, αλλά τον πρωταθλητή του Αιγαίου, το CHAMPION JET 2.

Είναι το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1.050 επιβατών και 180 οχημάτων. Εκτός από την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει το πλοίο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είναι ιδιαιτέρως γρήγορο, αφού μας ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά κάθε μεσημέρι στις 14.20 προς:

  • Πάρο σε 2.45’

  • Νάξο σε 3.25’

  • Ίο 4.15’ &

  • Σαντορίνη σε 4.55’

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντάς τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο [email protected] 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε προορισμό, να επιβιβαστούμε και σε λίγες ώρες μόνο την ώρα που το καράβι θα δένει να ακούσουμε το πολυπόθητο “Καλωσορίσατε στον προορισμό σας”

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
 

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα