F45: Στο 1,5 δισ. δολάρια η αξία της αλυσίδας γυμναστηρίων που στηρίζει ο Μάρκ Γουόλμπεργκ

F45: Στο 1,5 δισ. δολάρια η αξία της αλυσίδας γυμναστηρίων που στηρίζει ο Μάρκ Γουόλμπεργκ

Η αλυσίδα γυμναστηρίων F45 Training Holdings που υποστηρίζεται από τον αστέρα του Χόλιγουντ Μάρκ Γουόλμπεργκ έχει αποτίμηση άνω των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο.

Η F45 δήλωσε την Τετάρτη ότι στοχεύει να πουλήσει περίπου 20,3 εκατομμύρια μετοχές με τιμή μεταξύ 15 και 17 δολαρίων ανά τεμάχιο για να συγκεντρώσει 345 εκατομμύρια δολάρια.

Η F45 συμφώνησε τον Ιούνιο του περασμένου έτους να συγχωνευθεί με την Crescent Acquisition Corp, μια εταιρεία εξαγοράς ειδικού σκοπού, αλλά αργότερα ακύρωσε τη συμφωνία καθώς η πανδημία COVID-19 την ανάγκασε να κλείσει πολλά από τα στούντιο της.

Η αλυσίδας fitness F45, η οποία ιδρύθηκε στο Σίδνεϊ το 2012 και πλέον καλύπτει 1.500 τοποθεσίες σε 40 χώρες με σχέδια για 10.000 καταστήματα στις ΗΠΑ.

Το F45 είναι μια νέα τάση στην γυμναστική, η οποία έχει αποκτήσει αρκετούς φανατικούς. Το F σημαίνει funtional (λειτουργικό) γιατί τα μαθήματα αλλάζουν διαρκώς και έχουν στόχο να χτίσουν μια ποικιλία στη ρουτίνα σου, ενώ όλα εστιάζουν στην λειτουργική προπόνηση.