7ος χρόνος, ημέρα 2219η
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Εύβοια: Στο ΚΑΤ ο νεαρός που βούτηξε για τον σταυρό και τραυματίστηκε

Εύβοια: Στο ΚΑΤ ο νεαρός που βούτηξε για τον σταυρό και τραυματίστηκε
Στιγμιότυπα από το περιστατικό του eviathema

Άσχημη κατάληξη είχε σήμερα Τετάρτη στην Αμάρυνθο Ευβοίας η απόφαση νεαρών ατόμων να τιμήσουν τα Θεοφάνια ρίχνοντας μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν, καθώς ένας εξ αυτών τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο ΚΑΤ.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος ο οποίος πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του eviathema.gr ο νεαρός από την Αμάρυνθο, ο οποίος χωρίς την συνοδεία ιερέα αποφάσισε κρατώντας θυμιατό και τον σταυρό να πάει να τον ρίξει. Φτάνοντας στο σημείο τον είδαν κάποιοι ακόμα νεαροί από την Χαλκίδα και τον ακολούθησαν.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα μετάβει καΐκι στο σημείο ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.

Ο 24χρονος νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίζεται στο ΚΑΤ.