Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Καταδρομική επίθεση στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου δέκα άτομα μπήκαν στα γραφεία και προκάλεσαν ευρείας κλίμακας βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου πετώντας τρικάκια και μαύρες μπογιές.

Τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας στα συνθήματά τους έκαναν λόγο για δολοφονίες και όχι ατυχήματα, αναφερόμενοι στον θάνατο του 41χρονου εργοδηγού τον Νοέμβριο κατά τη διάρκεια εργασιών στη γραμμή 1 στον Ηλεκτρικό.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση βίας που δέχθηκαν σήμερα οι Σταθερές Συγκοινωνίες. «Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, κάθε απόπειρα εκφοβισμού και στεκόμαστε σταθερά απέναντι σε επιθέσεις σαν και τη σημερινή. Η ΣΤΑΣΥ είναι μια εταιρεία, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με κύριο μέλημα και αποστολή την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά τους. Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και καμία πράξη βίας δεν πρόκειται να ανακόψει αυτήν μας την προσπάθεια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.