Επιστολή της ΠΟΑΣΥ στον N. Τόσκα για τα μέτρα προστασίας συμβολαιογραφικών γραφείων

Επιστολή της ΠΟΑΣΥ στον N. Τόσκα για τα μέτρα προστασίας συμβολαιογραφικών γραφείων

Με μία καταγγελτική επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, επανέρχεται στο θέμα της ανάθεσης ενός ακόμα «πάρεργου» όπως το χαρακτηρίζει, αυτό των μέτρων προστασίας συμβολαιογραφικών γραφείων.

«Η διάσωση των διαθέσιμων κεφαλαιακών αποθεμάτων των συστημικών τραπεζών της χώρας, είναι αδύνατον να διασώσει την παραγόμενη κυβερνητική πολιτική στο θέμα των πλειστηριασμών και ειδικότερα αυτών της πρώτης κατοικίας.

Προκειμένου λοιπόν, να διασωθείτε και να μη διασυρθείτε μετακυλίετε εντέχνως αυτό το πρόβλημα και το αναγάγετε από αμιγώς πολιτικό σε καθαρά «αστυνομικό», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Οι εκδοθείσες πρόσφατες σχετικές με το θέμα διαταγές, θα αφαιμάξουν πολλές αστυνομικές υπηρεσίες του λεκανοπεδίου και μάλιστα προς επίρρωση αυτού του σκοπού θυσιάζεται την βασική αποστολή του Σώματος, που δεν είναι άλλη από αυτή της προάσπισης της ζωής, της τιμής και της περιουσίας (βλ. πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας) των Ελλήνων πολιτών».

Φωτογραφία intime news