Ενοχή της Ηριάννας πρότεινε η Εισαγγελέας

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 11:39
-A +A
Ενοχή της Ηριάννας πρότεινε η Εισαγγελέας

Την ενοχή της 29χρονης Ηριάννας που κατηγορείται για εμπλοκή σε τρομοκρατική δράση και του συγκατηγορούμενού της Περικλή - όπως  και πρωτοδίκως- εισηγήθηκε  η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αναστασία Μασούρα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η εισαγγελέας στην πρότασή της υποστήριξε ότι η πραγματογνωμοσύνη του DNA για την Ηριάννα, με βάση την οποία καταδικάστηκε, είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, κατά την εισαγγελική λειτουργό, ανεξάρτητα εάν το αρνούνται για υπερασπιστικους λογους, είναι μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» με σκοπό την τέλεση αδικημάτων.

Χαρακτήρισε μάλιστα «αφήγημα», όσα λέγονται ότι η Ηριάννα είναι στη φυλακή από μεθοδεύσεις και κατασκευές της αστυνομίας.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης μετά το τέλος των οποίων -πιθανότατα και σήμερα- το δικαστήριο ανακοινώσει την απόφασή του επί της ενοχής ή μη των δύο κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί ένοχοι και είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα