ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2022η
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

Έκτακτο δελτίο καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι εξέδωσε η ΕΜΥ. Μεταβολή του καιρού από τα δυτικά αναμένεται σήμερα, Δευτέρα, και βαθμιαία στα βορειοανατολικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, καθώς και θυελλώδεις νότιους ανέμους, τοπικά στο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις. 

Ειδικότερα, θα επηρεαστούν σήμερα: α. Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα. β. Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. 2.

Αύριο Τρίτη τα φαινόμενα θα επηρεάσουν: α. Από αργά το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. β. Από τις βραδινές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς η Θράκη.

Τέλος, θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν σήμερα, οι οποίοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.