Διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, 21:29
-A +A
Διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας

Διακοπές ρεύματος παρουσιάζονται από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες διακοπές σημειώθηκαν σε Γέρακα, Κάτω Κηφισιά, Καπανδρίτι, Άγιο Στέφανο καθώς και στα Χανιά.

Στο μεταξύ χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές του Βόρειου Οδικού 'Αξονα στο νομό Χανίων από απροσδιόριστη, μέχρι στιγμής, βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Στο σκοτάδι είναι περιοχές από το Σταλό μέχρι και πέρα Πλατανιά καθώς και περιοχές του κάμπου των Χανίων, στη Σούδα αλλά και στο κέντρο της πόλης, όπως η Χαλέπα.

Η βλάβη η οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ - ΜΠΕ από τη ΔΕΗ, δεν έχει εντοπισθεί ακόμη (διότι μπορεί να είναι και υπόγεια) αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το βράδυ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές του βόρειου τμήματος των Χανίων, όπου και λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ η κατάσταση επιτείνεται από τη βροχή που από νωρίς το μεσημέρι πλήττει το σύνολο σχεδόν του νομού Χανίων.

Σημειώνεται ακόμη, ότι τεχνικοί τις ΔΕΗ ερευνούν για τυχόν βραχυκύκλωμα υπόγεια που διαθέτουν υποσταθμούς ρεύματος συνδεδεμένους με το δίκτυο της επιχείρησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα