Φιλελεύθερος: Τολμηρή και δίκαιη λύση για τα δάνεια

Φιλελεύθερος: Τολμηρή και δίκαιη λύση για τα δάνεια

Με κεντρικό θέμα «Τολμηρή και δίκαιη λύση για τα δάνεια - Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα “κόκκινα” και το ραντεβού με τον Γιάννη Στουρνάρα» κυκλοφορεί την Τρίτη ο Φιλελεύθερος:

Σχέδιο για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων που αποτελούν τη γάγγραινα για την οικονομία και την κοινωνία προωθεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. ώστε να απελευθερωθούν νοικοκυριά - επιχειρήσεις και να σταθεροποιηθεί επαρκώς το τραπεζικό σύστημα

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Τρίτης 20 Νοεμβρίου:

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Την τακτική του «κρυφτού» και των... φανταστικών εχθρών επιλέγει για μία ακόμη φορά το Μαξίμου μετά την εμπλοκή στη συμφωνία Πολιτείας – Εκκλησίας. Μετά την κατάρρευση της «ιστορικής συμφωνίας» που βιάστηκε να ανακοινώσει ο Τσίπρας, το επιτελείο του προσπαθεί να φορτώσει στην αντιπολίτευση την αρνητική απάντηση της Ιεραρχίας.

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Ολομέτωπη επίθεση της Φώφης στον Τσίπρα. Τη συστράτευση των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ ώστε να αντιμετωπιστεί ο ιδιότυπος γκεμπελισμός της κυβέρνησης εξήγγειλε χθες η Γεννηματά μετά τη Συνάντηση με τον Κώστα Σημίτη.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ...ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ

Επιμένει...φωτογραφικά η κυβέρνηση που παρά το καμπανάκι από την Ε.Ε προσπαθεί με κάθε τρόπο να διορίσει «ημετέρους» σε θέσεις γενικών γραμματέων υπουργείων, αλλάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά περίπτωση!

ΠΟΡΙΣΜΑ – ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ “ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ” ΠΟΛΑΚΗ

«Μια από τα ίδια» το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, βασίζεται σε αυθαίρετες εκτιμήσεις, δεν αποτυπώνει συγκεκριμένες κατηγορίες και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση» προκειμένου να συντηρηθεί η σκανδαλολογία

ΣΑΜΟΣ, Η ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ

5.000 πρόσφυγες αντί 700. Σε ασφυξία παραμένουν τα νησιά με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να εκπέμπει SOS για την κατάσταση, καλώντας για άλλη μία φορά τον αρμόδιο υπουργό να προχωρήσει σε αποσυμφόρηση

ΚΑΡΛΟΣ ΓΚΟΣΝ, Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ

Παρελθόν ο τελευταίος «μονάρχης» των αυτοκινητοβιομηχανιών. Συνελήφθη στην Ιαπωνία, με την κατηγορία της απάτης και της απόκρυψης εισοδημάτων, το αφεντικό του ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi, που πέρυσι ήρθε πρώτος σε όγκο πωλήσεων επιβατηγών οχημάτων.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ

Η ηγεσία του Συνδέσμου Βρετανών Βιομηχάνων επέλεξε να στηρίξει το σχέδιο συμφωνίας της πρωθυπουργού, έστω κι αν θεωρεί ότι έχει ελαττώματα και παρά τις ενστάσεις για τον περιορισμό στη μετανάστευση. «Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση», διαμηνύουν από τις Βρυξέλλες ο Μισέλ Μπαρνιέ και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες. «Έχουμε μια συμφωνία που είναι καλή για το Ηνωμένο Βασίλειο και, ας μην αμφιβάλλει κανείς, είμαι αποφασισμένη να την κάνω να πετύχει» λέει η βρετανίδα Πρωθυπουργός.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ BREXIT

Ο Γιάννης Κουτσομύτης γράφει γιατί η μόνη λύση για τη Βρετανία είναι ένα νέο δημοψήφισμα με το ερώτημα «Θέλετε ασύντακτο Brexit ή ακύρωση του Brexit;». Tρίτο ερώτημα δεν μπορεί να τεθεί, καθώς η συμφωνία της Μέι με την Ε.Ε. θα έχει απορριφθεί ήδη από τη Βουλή και θα είναι συνταγματικό παράδοξο ένα δημοψήφισμα να αναιρεί μια απόφαση της Βουλής. 

ΕΙΚΟΣΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑ

Σε ερώτηση που υπογράφουν 37 βουλευτές, η Ν.Δ. αναδεικνύει την εκκωφαντική σιωπή της κυβέρνησης για τις αποκαλύψεις του πρώην επικεφαλής της ΔΕΠΑ, Θ. Κιτσάκου, ότι το Μαξίμου γνώριζε τους χειρισμούς του και τους ενέκρινε

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Πέρασε» από το Συμβούλιο της Επικρατείας η μείωση του εφάπαξ βοηθήματος για τους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ). Η απόφαση αυτή μπορεί να θεωρηθεί προάγγελος μιας σειράς αποφάσεων που θα φτάσουν στο ΣτΕ και θα αφορούν το θέμα των αναδρομικών στους συνταξιούχους.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ Η FOLLI FOLLIE

Η εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο και συγκεκριμένο πλάνο αναδιάρθρωσης που να μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχιση της λειτουργίας και της μεταστροφής σε μια βιώσιμη τροχιά.

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ

Τι συμπεράσματα βγαίνουν από τις περιπτώσεις Αναστασιάδη, Ουζουνίδη, Κάναντι, Δώνη, Πέδρο Μάρτινς, Βαλβέρδε και Μάρκο Σίλβα

Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Στο απόλυτο limit down της τελευταίας 15ετίας βρίσκεται πλέον η Εθνική ομάδα. Το νέο χαστούκι επιπέδου Λουξεμβούργου και Ν. Φερόε, αυτή τη φορά από την Εσθονία, δείχνει ότι τουλάχιστον προς το παρόν φως στο τούνελ δεν υπάρχει

ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΎΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ''30

Έκθεση στην Οικία Κατακουζηνού

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΘΕΑΤΡΟΦΙΘΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Οι παιδικές παραστάσεις στα θέατρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

ΣΙΓΗΣΕ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ”

Τον Γιώργο Σκούρτη θα τον θυμόμαστε σαν ανταρσία. Δεν χωρούσε πουθενά. Ποτέ δεν κατάφερε να τον μονοπωλήσει ούτε το θέατρο, ούτε το μυθιστόρημα, ούτε το τραγούδι, ούτε το μπαρ του, ούτε κάποιο κόμμα, ούτε η μουσική.

ΤΟ “ΣΒΑΡΝΟΥΤ” ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ;

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΜΟΥΜΤΖΗ