Απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κ. Κατσίκη καταγγέλλουν οι συνεργάτες του

Απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κ. Κατσίκη καταγγέλλουν οι συνεργάτες του

Απόπειρα εισβολής τριών αγνώστων στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας κατήγγειλαν οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, μια γυναίκα και δύο άντρες επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο. Ειδικότερα, μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και άνοιξαν την πόρτα. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές κατά του βουλευτή κι αποχώρησαν, χωρίς να πειράξουν το παραμικρό στο γραφείο.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο γραφείο του Κ. Κατσίκη, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. 

«Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιχεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Όταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα», είπε ο βουλευτής, μιλώντας στο Θέμα 104,6.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «τέτοια συμπεριφορά παραπέμπει ίσως σε τρομοκρατική ενέργεια. Ευτυχώς αμέσως είχαμε παρουσία αστυνομικής δύναμης», ενώ συνέδεσε την απόπειρα αυτή «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας» αποκαλύπτοντας ότι «είχα δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής μου για την ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης, αν δεν ψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι έχει δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, οι οποίες κλιμακώνονται με αυτήν την περίεργη «επίσκεψη» των κουκουλοφόρων, στο γραφείο του.

«Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος, όλα έχουν ένα όριο», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twiiter.

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, χαρακτήρισε την εισβολή στο γραφείο του κ. Κατσίκη, ενέργεια στα όρια της τρομοκρατίας.

Διαβάστε ακόμα:

- Θ. Τοσουνίδης (ΑΝΕΛ): Η ισχυρή κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από τα Μνημόνια δεν θα γονατίσει