Αποδοκιμασίες κατά της Έ. Αχτσιόγλου στη Θεσσαλονίκη

Αποδοκιμασίες κατά της Έ. Αχτσιόγλου στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης περίπου 30 άτομα. Τα πυρά των συγκεντρωμένων συγκέντρωσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είναι ομιλήτρια σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στον χώρο, αλλά και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης. Την εκδήλωση διοργανώνει η εφημερίδας «Εποχή».

Όπως αναφέρει το thestival.gr, oι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. 

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες δεν επιτρέπουν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα επεισοδιακή υποδοχή επιφύλαξαν κάτοικοι των Σερρών στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν την παρέλαση στο κέντρο των Σερρών αποδοκίμασαν με βαρείς χαρακτηρισμούς τον Π. Κουρουμπλή, την ώρα που κατευθυνόταν προς την εξέδρα των επισήμων, για την συμφωνία της κυβέρνησης σχετικά με το όνομα της πΓΔΜ.