Απ. Τζιτζικώστας: Ο κ. Κοτζιάς διασπείρει διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 20:33
-A +A
Απ. Τζιτζικώστας: Ο κ. Κοτζιάς διασπείρει διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων

Απάντηση στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, έδωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τις δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο 24/7, σχετικά με τις αντιδράσεις κατά της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας «συμπεριφέρεται σαν να θέλει δημιουργήσει Λέγκα του Βορρά».

Με γραπτή δήλωσή του ο Απ. Τζιτζικώστας αναφέρει ότι: «Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, δυστυχώς επέλεξε να επιδοθεί γι' ακόμη μια φορά στην αγαπημένη του συνήθεια, τη διασπορά διχόνοιας μεταξύ των Ελλήνων».

Με αφορμή δε αναφορά του κ. Κοτζιά σε μητροπολίτες που συμμετέχουν «σε συσκέψεις που καλεί ο κ. Τζιτζικώστας για να κάνει πολιτική καριέρα», ο κ. Τζιτζικώστας σημειώνει ότι στη χθεσινή συνάντηση της αυτοδιοίκησης κατά τη διευρυμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας «συμμετείχαν θεσμικοί φορείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και το σύνολο των φορέων της Βόρειας Ελλάδας» και «είχε μια ξεκάθαρη κοινή απόφαση, ότι η απαράδεκτη "συμφωνία των Πρεσπών" δεν γίνεται αποδεκτή, αλλά και ένα κοινό αίτημα προς την Κυβέρνηση: να δοθεί ο λόγος στους Έλληνες με άμεση διενέργεια δημοψηφίσματος για τη "συμφωνία"».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 14/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα