7ος χρόνος, ημέρα 2223η
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021

Μαξίμου: Ανεπίτρεπτο βουλευτές να λειτουργούν ως τρολ- Να ζητήσει συγγνώμη η κ. Χρηστίδου

Ανεπίτρεπτο βουλευτές να λειτουργούν ως τρολ- Να ζητήσει συγγνώμη η κ. Χρηστίδου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σχετικά με ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου, στην οποία εμφάνιζε ως χθεσινή, επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει προ διετίας, δηλαδή το 2019.

Στην ανακοίνωση καλείται η κ. Χρηστίδου να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και τονίζεται ότι είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως τρολ του διαδικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας.

Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί.

Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».