Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο δυστύχημα με μετανάστες - Έξι νεκροί

Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο δυστύχημα με μετανάστες - Έξι νεκροί

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και δέκα τραυματίες, από τους οποίους οι επτά είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως ανέφεραν τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν στο οποίο επέβαιναν 18 άτομα, μαζί με τον ίδιο, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος. Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή.

Συνελήφθησαν δυο διακινητές

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας τους 16 άνδρες, ηλικίας 20-30 ετών.

Οι δύο συλληφθέντες, που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να απομακρυνθούν από το σημείο του δυστυχήματος, διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους στο νοσοκομείο ότι φέρουν ελαφρά τραύματα από την ανατροπή του οχήματος.