Αλ. Τσίπρας προς πολίτες: Θα φωνάξω τον Χαρδαλιά να σας μαζέψει

Αλ. Τσίπρας προς πολίτες: Θα φωνάξω τον Χαρδαλιά να σας μαζέψει

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απευθυνόμενος προς πολίτες και εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονταν στην αγορά του Ευόσμου, προειδοποίησε αστειευόμενος πως «θα φωνάξω τον Χαρδαλιά για να σας μαζέψει».

Αναλυτικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός που πραγματοποιεί περιοδεία στην συμπρωτεύουσα βρέθηκε στην περιοχή του Ευόσμου, συνομιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ έξω από το δημαρχείο τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός με τον οποίο είχαν μια ολιγόλεπτη συζήτηση.

Ο κ. Τσίπρας δεν παρέλειψε να επιτεθεί εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή το πακέτο ελάφρυνσης ύψους 24 δισ. ευρώ, σημειώνοντας πως «ακούω από την κυβέρνηση για 24 δισ., πού είναι όλα αυτά;».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να τονωθεί η αγορά με ρευστότητα και κεφάλαια κίνησης και δεσμεύτηκε ότι ο το κόμμα του θα πιέσει την κυβέρνηση προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν, άλλοι ότι δεν μπορούν να πάρουν δάνειο και όσοι πήραν ότι αντιμετωπίζουν υψηλά επιτόκια.