Αλ. Λυκουρέζος: Προσπάθησαν να με μπλέξουν στη «μαφία των φυλακών»

Αλ. Λυκουρέζος: Προσπάθησαν να με μπλέξουν στη «μαφία των φυλακών»

Σαφείς υπόνοιες ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» άφησε ο Αλέξανδρος διαψεύδοντας εκ νέου οποιαδήποτε εμπλοκή τόσο του ιδίου όσο και του Θεόδωρου Παναγόπουλου στην υπόθεση.

Μιλώντας στο βραδινό δεκτίο του ΣΚΑΪ, ο γνωστός ποινικολόγος απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, επικαλούμενος ότι η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Είχα ένα δύσκολο τετραήμερο, ωστόσο επέστρεψα στο γραφείο μου και στη μαχόμενη δικηγορία πιο δυνατός και πιο κεφάτος», ανέφερε.

Επίσης χαρακτήρισε τον τρόπο σύλληψής του «άστοχο», εκφράζοντας την άποψη ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί το ένταλμα σύλληψης και σημείωσε ότι η ανακοίνωση της 19ης Απριλίου που εξέδωσε η κ. Παπακώστα παραβίαζε βάναυσα το άρθρο 7 του νόμου 4596 του 19.

Τόνισε παράλληλα πως θα επιμείνει στην αγωγή του κατά της κ. Παπακώστα, παρά τις διευκρινήσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη. «Η διευκρίνισή της ήταν ένα δεύτερο ολίσθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέζος.

«Θα κάνω ό,τι είναι αναγκαίο για την υπεράσπισή της αθωότητας μου», πρόσθεσε.