Αδ. Γεωργιάδης: Αν δούμε ότι το click away μας βάζει σε κίνδυνο, θα το κόψουμε

Αδ. Γεωργιάδης: Αν δούμε ότι το click away μας βάζει σε κίνδυνο, θα το κόψουμε

Για το click away και τη πιθανότητα ανάκλησης του εάν υπάρξουν δεδομένο ότι επιδεινώνει την κατάσταση με τα κρούσματα πανδημίας μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Την ίδια στιγμή τόνισε ότι θα ήταν κρίμα να υπάρξει έκρηξη κρουσμάτων λόγω των χριστουγεννιάτικων ρεβεγιόν, από τη στιγμή κιόλας που η αγορά είναι κλειστή για την αποφυγή αυτού του ενδεχομένου. 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ρ/σ Real, δήλωσε ότι «ασχέτως αν θα βάλουμε 9, 5, 8 άτομα, η σύσταση η προσωπική αφού έχω μιλήσει με πολλούς γιατρούς, είναι όποιος μπορεί να κάνει τις γιορτές στο σπίτι του με τη στενή του οικογένεια, να επιλέξει αυτό φέτος. Θα ήταν τραγικό να έχουμε κλείσει λιανική πώληση, να έχουμε μπει σε καραντίνα, να έχουμε υποστεί τέτοια οικονομική ζημία και μετά το ρεβεγιόν να έχουμε έπειτα από 15 ημέρες έκρηξη κρουσμάτων λόγω του ρεβεγιόν. Θα είναι κρίμα και άδικο να συμβεί αυτό».
Στη συνέχεια τόνισε ότι 

Σχετικά με το click away, ξεκαθάρισε πως «αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, και δούμε ότι το click away μας βάζει σε κίνδυνο, θα το κόψουμε».

«Όταν λήξει αυτή η ιστορία, θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Τώρα να εξαγγείλουμε μέτρα ενώ δεν ξέρουμε τον τελικό λογαριασμό θα ήταν λίγο ανεύθυνο. Μπορώ να σας στείλω ένα μήνυμα ότι το πιστεύω αυτό το αίτημα για την επιστρεπτέα» ανέφερε.