Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης μετοχών και ομολόγων
MLS

Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης μετοχών και ομολόγων

Θα συνεχιστεί η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών αλλά και των ομολόγων της MLS και από την προσεχή Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή το βράδυ, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας MLS αλλά και οι ομολογίες (ΜΛΣ01, ΜΛΣ02, και ΜΛΣ03), παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005 (ΦΕΚ Α΄/178/14.7.2005). Θυμίζουμε ότι μετοχή και ομολογίες βρίσκονται σε αναστολή από τις 13 Μαΐου.

Η ανακοίνωση επισημαίνει πως «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι δε διασφαλίζεται η πλήρης και ορθή πληροφόρηση που απαιτείται για την ενημέρωση των επενδυτών και συνακόλουθα ότι δε διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς των κινητών αξιών της εταιρείας.

Και τούτο διότι «η εν λόγω εταιρεία δεν προέβη εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθούν οι λόγοι για τους οποίους ζητήθηκε να τεθούν οι κινητές αξίες της σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης.