Ράλι έως 26% στην Ελλάκτωρ μετά την είσοδο του Reggeborgh Invest

Ράλι έως 26% στην Ελλάκτωρ μετά την είσοδο του Reggeborgh Invest

Εντυπωσιακό ράλι που έφτασε έως το +29,83% καταγράφει σήμερα η μετοχή της Ελλάκτωρ, ύστερα από την ανακοίνωση της εισόδου του ολλανδικού fund Reggeborgh στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Πιο αναλυτικά, η μετοχή της Ελλάκτωρ παρουσιάζει πολύ μεγάλη κινητικότητα καθώς ενισχύεται κατά 26,33%, ενώ πρωτύτερα έφτασε έως το limit up και το +29,83%! Η μετοχή έχει ανέλθει στα 1,3210 ευρώ ενώ ήδη έχει διακινηθεί όγκος πάνω από 3,7 εκατ. τεμάχια.

Αιτία για το ράλι είναι η είδηση ότι το μεγάλο ολλανδικό fund Reggeborgh Invest, που ήδη ελέγχει το 30,26% της ΓΕΚ Τέρνα, έχει αποκτήσει το 4,96% της Ελλάκτωρ με option να φτάσει έως το 17,51% εντός του προσεχούς εξαμήνου, αποκτώντας το μερίδιο του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα.

Πρόκειται για ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές του ομίλου Ελλάκτωρ που έχει μεγάλα projects σε τομείς όπως ενέργεια, υποδομές, ΑΠΕ, διαχείριση αποβλήτων και παραχωρήσεις. Είναι μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα σε όλη την αγορά του κλάδου κατασκευών, υποδομών και ενέργειας, σε μια συγκυρία όπου πολλά projects έχουν να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, ενώ ήδη αρκετά είναι σε εξέλιξη. Η κεφαλαιοποίηση της Ελλάκτωρ διαμορφώνεται στα 285 εκατ. ευρώ μετά τη σημερινή άνοδο.