Γιατί θα συνεχιστεί το ράλι των αγορών σε μετοχές και κρυπτονομίσματα

Γιατί θα συνεχιστεί το ράλι των αγορών σε μετοχές και κρυπτονομίσματα

Υψηλά όλων των εποχών αυτή την εβδομάδα για τα κρυπτονομίσματα, με το Bitcoin και το Εthereum να διαπραγματεύονται στα 69.000 και 4.868 δολάρια αντίστοιχα, ανεβάζοντας τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων πάνω από τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Η άνοδος δεν ήταν αποκλειστικά για τις αγορές κρυπτονομισμάτων. Εξίσου θετικά κινήθηκαν σημαντικοί δείκτες μετοχών που διαπραγματεύονται επίσης σε νέα επίπεδα ρεκόρ αυτή την εβδομάδα: S&P500 4701 μονάδες, Russell 2442 μονάδες και NASDAQ στις 16359 μονάδες πριν εκδηλωθεί η χθεσινή διόρθωση.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια ισχυρή ανοδική πεποίθηση στις παγκόσμιες αγορές με τους συμμετέχοντες να κυνηγούν τα υψηλά λόγω των θετικών κερδών και εν αναμονή της πλήρους επαναλειτουργίας του παγκόσμιου εμπορίου. Αναμένουμε ότι αυτή η ευρεία ανοδική τάση θα συνεχιστεί βραχυπρόθεσμα σε διαφορετικές κατηγορίες επενδυτικών προϊόντων.

Η τιμή του BTC έχει αναμφίβολα υποστηριχθεί από την επερχόμενη αναβάθμιση Taproot (πιθανόν θα ενεργοποιηθεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας). Αυτή είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση από το SegWit το 2017 και θα βελτιώσει μια ολόκληρη σειρά βασικών λειτουργιών.

Ο εκπληκτικά υψηλός αριθμός CPI που ανακοινώθηκε από τις ΗΠΑ χθες έδωσε μια ανοδική αντίδραση στο BTC, προσεγγίζοντας το επίπεδο των $69.000.  Θα μπορούσαμε να εισερχόμαστε σε μια φάση όπου το BTC μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητο καθώς μπαίνουμε σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν ιστορικά δεδομένα και πιθανώς η ανοδική κίνηση ή οι διορθώσεις της αγοράς να είναι με διψήφια ποσοστά.

Μερικές σημαντικές στιγμές των αγορών Altcoin:

Το SOL σημείωσε νέα υψηλά \το Σάββατο καθώς κατευθυνθήκαμε στο συνέδριο Breakpoint που λαμβάνει χώρα στη Λισαβώνα αυτή την εβδομάδα.

Το ALGO θα έχει ίσως μια παρόμοια πορεία καθώς κατευθυνόμαστε στο συνέδριο Decipher στις 29 Νοεμβρίου που λαμβάνει μέρος στο Μαϊάμι.

Το KDA έχει αυξηθεί περισσότερο από 2 φορές την περασμένη εβδομάδα. Δεν βλέπουμε κανέναν ιδιαίτερο καταλύτη για αυτό, εκτός από συνεχείς διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα. [Το KDA είναι ένα υβριδικό ιδιωτικό και δημόσιο blockchain και το μόνο blockchain που βασίζεται στον αλγόριθμο Proof of Work που δεν καταναλώνει περισσότερη ενέργεια όσο κλιμακώνεται.

Το LRC αυξήθηκε κατά 600% τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά τις φήμες ότι το GameStop δημιουργεί μια αγορά NFT με την τεχνολογία Loopring. Το LRC είναι χτισμένο στο δίκτυο ETH  - λογισμικό ανοιχτού κώδικα, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει non-custodial, αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια που βασίζονται σε εντολές.

Αποποίηση Ευθύνης
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.