BlackRock: Συμμετέχει με 100 εκατ. δολάρια στη χρηματοδότηση της Deep Instict

BlackRock: Συμμετέχει με 100 εκατ. δολάρια στη χρηματοδότηση της Deep Instict

Η BlackRock Inc. ηγείται του γύρου χρηματοδότησης της startup λογισμικών ασφαλείας Deep Instinct έχοντας τοποθετήσει 100 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, ο Γουλιαμ Ειμπκασις της BlackRock εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο της Deep Instinct, αντικαθιστώντας τον Μπράιαν Γκάμπελ, ενώ η Χέδερ Μπελίνι πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs Group Inc. αναλαμβάνει ως επικεφαλής οικονομική διευθύντρια.

Στον συγκεκριμένο γύρο συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο όμιλος Tudor του Πόλ Τούντορ Τζόουνς και η ιδρυτής της 23andme Άν Βοζινσκι σύμφωνα με συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου Γκάι Κάσπι ο οποίος πρόσθεσε ότι επενδυτές παραμένουν επίσης η Coatue Management, Millennium και η Unbound. «Αναπτυσσόμαστε εξαιρετικά γρήγορα και θέλουμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις, δεδομένης της τεράστιας ζήτησης στην αγορά» δήλωσε ο Κάσπι, συμφωνα με το Bloomberg. Η εν λόγω εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι σε θέση να σταματήσει τις κυβερνοεπιθέσεις σε λιγότερο από 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Υπολογίζεται ότι η Deep Instinct είναι πιθανό να έχει έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το επόμενο έτος στοχεύοντας στην εισαγωγή της στο χρηματιστήριο σε μερικά χρόνια.

Η συγκεκριμένη εταιρεία όπως και η CrowdStrike Holdings Inc., η SentinelOne και η Darktrace, κέρδισαν πελάτες που προηγουμένως βασίζονταν σε εταιρείες όπως η Symantec και η McAfee Corp. για τις ανάγκες τους στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

.