Το τηλεφώνημα Κυρ. Μητσοτάκη στον Μ. Τζόνσον που κάνει διακοπές στην Ελλάδα - Τι συζήτησαν

Το τηλεφώνημα Κυρ. Μητσοτάκη στον Μ. Τζόνσον που κάνει διακοπές στην Ελλάδα - Τι συζήτησαν

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε ένας από τους θρύλους του NBA, καθώς ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Μάτζικ Τζόνσον ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στη χώρα ανεβάζοντας συνεχώς αναρτήσεις στα social media με διάφορα στιγμιότυπα. Την τηλεφωνική επικοινωνία επιβεβαίωσαν και οι δύο πλευρές μέσω αναρτήσεων στο Twitter και το Instagram.

«Μόλις μίλησα με τον θρύλο του μπάσκετ του ΝΒΑ @magicjohnson, ο οποίος κάνει διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της, καθώς και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσίευσε ενώ ήταν εδώ. Μου μίλησε για τις πραγματικά εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι ο φιλικοί και πραγματικά φιλόξενοι Έλληνες που ζουν σε αυτή τη σπουδαία χώρα, μαζί με το καταπληκτικό φαγητό και την πλούσια ιστορία και τον υπέροχο πολιτισμό της χώρας, τον έχουν εμπνεύσει και είναι μια συνταγή που εξασφαλίζει ότι θα επιστρέψει σύντομα, και την επόμενη φορά ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά για να μιλήσουμε για μπάσκετ», αναφέρει σε ανάρτησή του στο instagram o Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και είδε πώς ήταν η επίσκεψή μου μέχρι στιγμής. Είπα στον πρωθυπουργό ότι ήταν καταπληκτική και η αλλάζει τη ζωή», έγραψε π Μάτζικ Tζόνσον στο twitter.