Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων και στοχευόμενων ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου και του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του τμήματος περιπολιών της διεύθυνσης αστυνομίας Θεσσαλονίκης, καθώς και αστυνομικοί της ομάδας άμεσης αντιμετώπισης συμβάντων της διεύθυνσης αστυνομικών επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν ένα άτομο για απόπειρα κλοπής και τρία ακόμη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα, σε ό,τι αφορά την περίπτωση κλοπής, σε σημερινή της ανακοίνωση, η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι κατά τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας άμεσης αντιμετώπισης συμβάντων στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Γεωργίου αλλοδαπός άντρας, ο οποίος επιχείρησε να αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από 76χρονη ημεδαπή. Σε έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι σε βάρος του αλλοδαπού συλληφθέντα εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε συνολικά σε 15 μήνες φυλάκιση για το αδίκημα της κλοπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.