Συνάντηση ΕΣΕΕ με τον νέο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα

Συνάντηση ΕΣΕΕ με τον νέο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα

O κρίσιμος ρόλος των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης με τον νέο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Γιώργο Μαρκοπουλιώτη.

Ο κ. Μαρκοπουλιώτης ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα της ΕΣΕΕ σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς επίσης και για τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό εμπόριο. Στην κατεύθυνση αυτή ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κατέθεσε τον επικαιροποιημένο «Commercial Roadmap» της ΕΣΕΕ που συνοψίζει τις δέκα προτάσεις της συνομοσπονδίας για ανάπτυξη με απασχόληση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ΕπιτροπήςΖαν Κλοντ Γιούνκερ με σκοπό την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη βελτίωση της σχέσης ανάμεσα στους ηγέτες των θεσμικών οργάνων της ΕΕ και στους πολίτες της Ευρώπης.

Τέλος, ο κ. Κορκίδης αναφέρθηκε στη σημασία του 4ου συνεδρίου της ΕΣΕΕ «Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα-Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ανάπτυξης», που θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Απριλίου 2018 στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news