Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα

Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις αστυνομικές για τον εντοπισμό όσων εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαρκέλλας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με το 10χρονο κοριτσάκι να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και να έχει επιτραπεί μόνο στη μητέρα του να το δει.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη για να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, ενώ, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο GRTimes, επικαλούμενο πληροφορίες, η επίσκεψη της μητέρας της έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και δεν της επετράπηκε να προβεί σε ερωτήσεις και αναφορές για το περιστατικό.

Η Μαρκέλλα παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους που επιχειρούν να την διευκολύνουν τη μαρυρία της , προκειμένου οι πληροφορίες που θα τους δώσει να συνδράμουν στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Τόσο η μητέρα, όσο και ο πατριός της ανήλικης συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις, αναφέρει GRTimes, ενώ οι αξιωματικοί ερευνούν όλες τις πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στους υπεύθυνους της εξαφάνισης, αντλώντας υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη, είπε ότι η γυναίκα που την είχε αρπάξει την είχε δέσει με χειροπέδες, ότι την πείραξαν και πονούσε.