Στ. Τσιτσιπάς: Πέντε λεπτά προτού μπω στο γήπεδο η γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή

Στ. Τσιτσιπάς: Πέντε λεπτά προτού μπω στο γήπεδο η γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή

Τη γιαγιά του έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Roland Garros με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόβακς.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στα social media τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Στ. Τσιτσιπάς, «πέντε λεπτά προτού μπω στο γήπεδο, η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε την μάχη για την ζωή. Μία σοφή γυναίκα που είχε πίστη στην ζωή και θέληση να παρέχει που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο ον έχω γνωρίσει».

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

«Η ζωή δεν είναι μόνο νίκη ή ήττα. Είναι το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή στην ζωή είτε μόνος ή με άλλους. Είναι, το να ζεις μια ζωή γεμάτη νόημα χωρίς μιζέρια και απόρριψη. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις είναι κάτι αλλά δεν είναι το παν. Πέντε λεπτά προτού μπω στο γήπεδο, η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε την μάχη για την ζωή. Μία σοφή γυναίκα που είχε πίστη στην ζωή και θέληση να παρέχει που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο ον έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους σαν και αυτήν σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό γιατί άνθρωποι σαν και αυτήν σε κάνουν να νοιώθεις ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω πως ανεξάρτητα από την ημέρα, κατάσταση ή συνθήκη, αυτό (σ.σ. η πορεία του) είναι αφιερωμένο σε αυτήν και μόνο σε αυτήν. Σε ευχαριστώ που ανέθρεψες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν πιθανό», έγραψε ο Στ. Τσιτσιπάς.