Σοκαριστικοί διάλογοι Παπαγγελόπουλου - Καμμένου παρουσία Τσίπρα για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη
Αποκάλυψη Παραπολιτικών

Σοκαριστικοί διάλογοι Παπαγγελόπουλου - Καμμένου παρουσία Τσίπρα για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Νέους σοκαριστικούς διαλόγους μεταξύ Π. Καμμένου και Δ. Παπαγγελόπουλου παρουσία του Αλέξη Τσίπρα για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Στους διαλόγους αυτούς ο Π. Καμμένος φέρεται να ζητά από τον Δ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον Γιάννη Κουρτάκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στον Παναγιώτη Τζένο, διευθυντή των Παραπολιτικών, ο Πάνος Καμμένος αφού τον κατηγόρησε ότι καλύπτει τον Γιάννη Κουρτάκη φέρεται να ζήτησε σύμφωνα με τα όσα διατείνεται ο ίδιος να επικοινωνήσει με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο και να του ζητήσει να τους «γ...... ει», ώστε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.  να αποδείξει ότι δεν λειτουργεί υπέρ της εφημερίδας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αποκαλύπτει ότι η σχετική συζήτηση έγινε παρόντος του Αλέξη Τσίπρα, στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή, μετά την ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο πρώην αναπληρωτής Δικαιοσύνης, την 21η Φεβρουαρίου του 2018 στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis. 

Οι σχετικοί διάλογοι μεταξύ του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και του Παναγιώτη Τζένου για τη συνομιλία του πρώην αναπληρωτή Δικαιοσύνης με τον Πάνο Καμμένο, παρόντος του Αλέξη Τσίπρα, όπως δημοσιεύονται στα Παραπολιτικά, έχουν ως εξής:
 

Π: Θα σου δώσω μια πληροφορία τώρα που θα αποτρέψει κάτι σε βάρος σας αλλά… δεν παν’ να, ας ακούνε, τι έγινε; Κάτσε να το βάλω μέσα. Εχω τρομάξει πια με αυτά με παρακολουθούνε εμένα. Εγώ πλακώνομαι συνεχώς με τον Καμμένο, συνεχώς πλακώνομαι, άλλοτε μέχρι να… αυτά δεν τα λέμε.

Τζ: Με τον ίδιο ή με την Τζούλη;

Π: Με τον ίδιο. Δεν μιλάω εγώ με το σούργελο, ας με συγχωρείς. Αμα κάθομαι να απαντάω στην Τζούλη απαντάω στον Γεωργιάδη, απαντάω στον Σαμαρά, όλη μέρα εγώ πρέπει να είμαι μπροστά σε μια κάμερα έτσι δεν είναι; Μην κάνω τις δουλειές μου. Με τον ίδιο. Και αυτό δεν προκαλώ εγώ, όποτε μου κολλάει.

Τζ: Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο που μου λες τι κόντρα ήτανε;

Π: Προχθές; Το πρωί της ομιλίας.

Τζ: Της ομιλίας της Βουλής πάλι

Π: Ναι.. Πήγα εγώ γιατί… κατά τις δέκα, έντεκα δεν θυμάμαι. Πάω και του λέω. Πρόεδρε (σ.σ. εννοεί τον Αλ. Τσίπρα) νομίζω ότι ό,τι και να πει ο Σαμαράς δεν θα του απαντήσω. Θα τον κάνω ήρωα. Τον έχω ξεφτιλίσει, το πρωί τον ξεφτίλισα όπως θα είδες τον πήγα 93 τον πήγα παρακράτος λοιπόν, εεε, δεν αντέχω άλλο πραγματικά. Εγώ ξυπνάω νωρίς το πρωί οι Συριζαίοι ξυπνάνε δέκα, έντεκα, πάνε στη Βουλή στις δώδεκα, κάθονται μέχρι το πρωί, έτσι. Εγώ που ξυπνάω πεντέμισι το πρωί λοιπόν και πήγα να του πω αυτό το πράγμα, ότι με την άδειά σου. και αν πάλι ότι γίνει να γυρίσω και να κάνω μια παρέμβαση στη Βουλή, γιατί θα πάτε ξημερώματα, το ‘βλεπα ότι θα πάνε ξημερώματα, δεν έκατσα μέχρι τις πέντε εγώ, έντεκα, δώδεκα, μία , δεν θυμάμαι, έφυγα. Και την ώρα που τα λέω αυτά μπουκάρει ο Καμμένος μέσα.

Τζ: Στο γραφείο του Τσίπρα στη Βουλή;

Π: Μεταξύ μας αυτά τώρα, ούτε στον Γιάννη γιατί ο Γιάννης είναι μαλάκας, θα γράψει κανένα παραπολιτικό.

Τζ: ΝΑΙ.

Π: Τελειώνει εκεί. Καταλαβαίνει παρόλο το μεθύσι του ότι έχω δίκιο και ότι δεν μπορεί να πείσει τον Τσίπρα. Ναι, μου λέει αλλά στο θέμα του Ανδρέου. Εγώ δεν κατάλαβα.

Τζ: Ποιος είναι ο Ανδρέου;

Π: Ο Ανδρέου είναι ο εισαγγελέας που πρέπει να έχει την υπόθεση τη δική σας για εγκληματική οργάνωση.

Τζ: Περίμενε , γύρισε αυτή από την…

Π: Δεν ξέρω, έχω ζητήσει ενημέρωση.

Τζ: Περίμενε , ο Ζαγοραίος δεν σου έχει πει ;

Π: Ακουσε να δεις, μετά από αυτή την ιστορία ο Ζαγοραίος μετά από την αυτή την ιστορία δεν βλέπει ούτε σηκώνει τηλέφωνα με σημειώματα μόνο επικοινωνούμε.

Τζ: Φοβάται παρακολούθηση.

Π: Και ο Ζαγοραίος μέχρι να κόψουμε τις επικοινωνίες μού έλεγε «ήλθε η καργιόλα, πλακωθήκαμε, αυτά, εκείνο, το άλλο». Του λέω «ποιος το λέει αυτό, ρε μαλάκα;» του λέω. Μου λέει «οι αστυνομικοί». Του τμήματος εκεί.

Τζ: Του εκβιαστών;

Π: Δεν ξέρω, έτσι ο Καμμένος τώρα μπορεί να λέει και μαλακίες εεε όχι, και λένε ότι ο Ζαγοραίος δεν αφήνει τον Ανδρέου και τον Ζαγοραίο δεν τον αφήνεις εσύ. Του λέω «τι λες ρε μαλάκα, εγώ ούτε ξέρω για την υπόθεση» λέω εγώ, την είχα ξεχάσει, δεν ήξερα ότι… Μου λέει «απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια. Πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δώσε του εντολή να τους γαμήσει». Του λέω…

Τζ: Στον Τσίπρα αυτό μπροστά; Κάτσε, περίμενε στον Τσίπρα αυτό μπροστά;

Π: Ναι, ναι, ναι.

Π: Το ίδιο ακριβώς έγινε με τον Φιλιππάκη. Εγώ ξέρεις ότι με τον Φιλιππάκη έχω σχέσεις. Το ξέρεις.

Τζ: Το ξέρω.

Π: Λοιπόν και τους βοηθάει ο Φιλιππάκης το βλέπεις. Έχουν και τον Μελισσανίδη εκεί που είναι έτσι.
 

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν στα περίπτερα