Σερβία: Ανθρωπιστική οργάνωση ισχυρίζεται πως έχει σε βίντεο τον ύποπτο για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Σερβία: Ανθρωπιστική οργάνωση ισχυρίζεται πως έχει σε βίντεο τον ύποπτο για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Ο ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι Άχμεντ Αλ Μοχάμαντ ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα, τη Σερβία και την Κροατία φέρεται να απεικονίζεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ανθρωπιστική οργάνωση "Rast plac".

Στο βίντεο διάρκειας 48'''' που λήφθηκε στο κέντρο υποδοχής στο Πρέσεβο, στη νότια Σερβία, διακρίνεται, σε δεύτερο πλάνο νεαρός να διασκεδάζει χτυπώντας παλαμάκια τη στιγμή που κάποια ηλικιωμένη κυρία χορεύει υπό τους ήχους αραβικής μουσικής.

Η οργάνωση "Rast plac" ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το άτομο, του οποίου το διαβατήριο βρέθηκε έξω από το στάδιο στο Παρίσι και ο οποίος φέρεται ως δράστης της βομβιστικής επίθεσης.

Τα αλβανικά ΜΜΕ στη νότια Σερβία αναμεταδίδουν συνεχώς το βίντεο, επισημαίνοντας ότι λήφθηκε μπροστά από το κυλικείο σίτισης των μεταναστών όπου τα μέλη των ανθρωπιστικών οργανώσεων διανείμουν τροφή και πολλές φορές βάζουν αραβική μουσική.

Το σχετικό βίντεο μεταδίδουν σήμερα και όλα τα σερβικά ΜΜΕ με την επισήμανση ότι, αν και υπάρχουν ομοιότητες, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αν ο νεαρός που χτυπάει παλαμάκια είναι όντως ο Άχμεντ αλ Μοχάμαντ.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ