Πρωτοβουλία για την υπόθεση Φλαμπουράρη ζητά από τον Γ. Πλακιωτάκη ο Α. Γεωργιάδης

Πρωτοβουλία για την υπόθεση Φλαμπουράρη ζητά από τον Γ. Πλακιωτάκη ο Α. Γεωργιάδης

Επιστολή στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην επιστολή του, ο κ. Γεωργιάδης ζητά από τον κ. Πλακιωτάκη να αναλάβει πρωτοβουλία για την υπόθεση πόθεν έσχες του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, ενώ τον παρακαλεί να συνεργαστούν όλοι γρήγορα ώστε να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση. 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του.

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αφού σου ευχηθώ για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στα καθήκοντα σου, θέλω να σε παρακαλέσω να αναλάβεις πρωτοβουλία, όπως η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώσει άμεσα τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για να εξεταστεί ο αποσταλείς από τον Άρειο Πάγο φάκελος που αφορά στην υπόθεση του ψευδούς πόθεν έσχες του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη.

Θέλω, επίσης, να σε παρακαλέσω να συνεργαστούμε όλοι γρήγορα ώστε να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση.
Σε ευχαριστώ πολύ,
Άδωνις Γεωργιάδης».

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας

Στο μεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε και ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Κατρούγκαλο, αναφορικά με την προχρηματοδότηση ύψους 51,5 εκατ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενδυνάμωση της απασχόλησης των νέων στην Ελλάδα.

Στην ερώτησή του ο κ. Γεωργιάδης ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό σε ποιες ενέργειες έχει προβεί το Υπουργείο Εργασίας προκειμένου στην αξιοποίηση του παραπάνω ποσού, από την ανακοίνωση της απόφασης της αρμόδια επιτρόπου, Κας Marianne Thyssen στις 22 Μαΐου 2015 έως σήμερα.