Πολάκης κατά αστυνομικού που έκοψε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε ταβέρνα

Πολάκης κατά αστυνομικού που έκοψε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε ταβέρνα

Μετά τη Δικαιοσύνη ο Παύλος Πολάκης τα έβαλε και με την αστυνομία απαιτώντας από αστυνομικό να μην επιβάλει πρόστιμο σε υπάλληλο ταβέρνας που δεν φορούσε μάσκα. Υποστηρίζει ότι το πρόστιμο είναι εκδικητικό, ζητά να σβηστεί με επιτακτικό τρόπο και καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτης να «μαζέψει» αυτούς που «ξαμόλυσε» περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο που έχει αναλάβει η αστυνομία ως προς την τήρηση των μέτρων για την πανδημία. Τι αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Ο Παύλος Πολάκης επιχείρησε να αποτρέψει αστυνομικούς να επιβάλουν πρόστιμο σε υπάλληλο που δεν φορούσε μάσκα. Αποκαλύπτει ο ίδιος πως απευθύνθηκε στους αστυνομικούς λέγοντάς τους ότι «αυτό που κάνουν είναι ελεεινό και απαράδεκτο» ενώ μιλά για εκδικητική στάση τους χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους που επικαλείται κάτι τέτοιο.

Μάλιστα δεν σταματά εκεί συνεχίζει λέγοντας πως ο ίδιος επικοινώνησε με τη διοίκηση της αστυνομίας καλώντας τους να σβήσουν το πρόστιμο καθώς και ότι κατήγγειλε τον αστυνομικό τον οποίο ουσιαστικά στοχοποιεί αναφέροντας πως πρόκειται για τον υποδιοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Επίσης, αναφέρει ότι αναμένει από την ΕΛ.ΑΣ. αντίδραση χαρακτηρίζει το πρόστιμο «ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ» και διευκρινίζει ανοιχτά πως «δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι».

Επίσης, υποστηρίζει πως λέει την αλήθεια αυτός ενδεχομένως με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και σύμφωνα με τις οποίες απείλησε τους αστυνομικούς για το τι θα αντιμετωπίσουν εάν επιβάλουν το πρόστιμο.

Σε κάθε περίπτωση η ενέργεια αυτή έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση στη Δικαιοσύνη και τις απειλές για τη δεύτερη φορά που θα είναι αλλιώς καθώς και για τη δημίουργία μιας δεύτερης σχολής δικαστών που θα βγάλει στελέχη για να αντικαταστήσουν όσους είναι άνω των 58 ετών και βρίσκονται στο δικαστικό σώμα.

Στην ανάρτησή του δεν κρύβει την παρέμβασή του προς τα όργανα της αστυνομίας ενώ οι αναφορές σε «εκδικητικό» πρόστιμο καθώς και οι προειδοποιήσεις προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για αυτούς που έχει «ξαμολύσει» δύναται να χαρακτηριστούν ως μια ακόμη κίνηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της στάσης του έναντι των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι και ο ίδιος έχει εμφανιστεί ακόμη και έξω από ΜΕΘ χωρίς να φορά μάσκα ενώ έσπευσε να εμβολιαστεί όταν τέθηκε σε ισχύ η απόφαση να μην μπορούν ούτε ιδιώτες ιατροί να παρέχουν υπηρεσίες αν δεν έχουν συμμετάσχει στο σχετικό πρόγραμμα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Χθες βράδυ πήγα να φάω οικογενειακώς στο γνωστό και εξαιρετικής ποιότητας μαγαζί «Ψαρομεζέδες « στο Μοσχάτο.

Εκεί έγινα μάρτυρας του εξής απαράδεκτου και ελεεινού περιστατικού:

Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα,τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορωναιου.

Μας έλεγξαν τα πιστοποιητικά όπως μπήκαμε να καθίσουμε, όλα τα τραπέζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε διαρκώς τη μάσκα του κατά το σερβίρισμα και την κυκλοφορία τους στους δυο χώρους του εστιατορίου.

Κάποια στιγμή ένα από τα γκαρσόνια, αδελφός μάλιστα του ιδιοκτήτη, κατέβασε τη μάσκα του, όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι.

Εκείνη τη στιγμή ακριβώς δυο τύποι που ήταν έξω από το μαγαζί μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν προς αυτόν και του είπαν να τους δώσει τα στοιχεία του γιατί «παρέβη τα μέτρα έναντι του κόβιντ» για να του κόψουν πρόστιμο!

Επειδή από εκεί που καθόμουν είδα τη σκηνή, σηκώθηκα αμέσως και πήγα στους δυο αστυνομικούς, ο ένας μάλιστα ήταν και υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μοσχάτου και τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, πως όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα και να ρωτήσουν τις 7-8 παρέες που ήταν μέσα για επιβεβαίωση και πως το να του κόψουν πρόστιμο είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού και τίποτα δεν προσφέρει στην πανδημία !!!

Ο υποδιοικητής του τμήματος μου είπα πως εμποδίζω τον έλεγχο και τον ρώτησα αφού του επανέλαβα πως είδα τη σκηνή και πως αυτό που κάνουν είναι ΣΤΗΜΕΝΟ, αν έχει εντολή να κόψει πρόστιμα. Η απάντηση του ήταν «ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ» !!!!!

Τότε του είπα πως είναι Απαράδεκτοι πως έχει και αυτός προσωπική ευθύνη για αυτήν την παράνοια που κάνουν και πως θα ενημερώσω τη διοίκηση της ελληνικής αστυνομίας για αυτό που έκαναν και πως αυτό το πρόστιμο των 300 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ.

Αυτοί έκοψαν το πρόστιμο, εγώ πήρα τηλέφωνο τη διοίκηση της Ελληνικής αστυνομίας τους ενημέρωσα τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε, τους είπα πως δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι,γιατί είναι ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ και μάλιστα με στυλ αυταρχισμού άλλων εποχών και μου είπαν πως θα το δουν !

Περιμένω μέχρι τώρα να με ενημερώσουν αν έκαναν κάτι και εν τω μεταξύ βλέπω σε κάτι περιθωριακά σάιτ μια εκδοχή αυτών που έγιναν η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και για την οποία εκδοχή αν δεν την κατεβάσουν τώρα θα φάνε μήνυση (φωτό 2) όπως και κάθε άλλος που θα αναπαράγει αυτά τα τρισάθλια ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:

1) τα πράγματα έγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέω. Μπορεί να τα επιβεβαιώσουν οι παρόντες, ένας μάλιστα εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος του σάιτ Zougla.gr όπως μου είπε ο ίδιος και ο οποίος άκουσε όλη τη συζήτηση με τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ  αστυνομικούς!!

2) ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!! Είναι παράνομο, εκδικητικό και καμία σχέση δεν έχει με την πανδημία!

3) Θεοδωρικάκο μάζεψε αυτούς που ξαμόλυσες, ζηλεύοντας τη δόξες του γέρο-Μητσοτακη  που είχε πει το αμίμητο «η αστυνομία είναι το κράτος»!!!! …και μετά ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!».

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛ.ΑΣ.: Το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σερβιτόρο στο Μοσχάτο ισχύει κανονικά

ΝΔ για Πολάκη: Το alter ego του κ. Τσίπρα αποδεικνύει πώς αντιλαμβάνεται την ισονομία