Πέτσας: Καμία σκέψη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου

Πέτσας: Καμία σκέψη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου

Με δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών στο περιθώριο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη διέψευσε τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Πέτσας σε ερώτηση που του έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον Δήμο Θερμαϊκού, σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο εκλογικός νόμος, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες.

«Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία προετοιμασία στο υπουργείο Εσωτερικών, για αλλαγή του εκλογικού νόμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απορρίψει τις αρχικές εισηγήσεις που έγιναν στις αρχές Φεβρουαρίου και σε ερώτηση για το αν σχεδιάζει αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Σκοπός της συνάντησης του με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή, ήταν η εξαγγελία ενός μεγάλου πακέτο έργων για την περιοχή, με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 13 εκατ. ευρώ, καθώς εγκρίθηκε μία μεγάλη δεξαμενή έργων, ένας συνδυασμός ενεργειακής εξοικονόμησης, αστικής ανάπλασης, οδοποιίας και περιβαλλοντικού αποτυπώματος, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.