Παγώνη: Οι αρνητές αντιδρούν στην υπερβολική πληροφόρηση

Παγώνη: Οι αρνητές αντιδρούν στην υπερβολική πληροφόρηση

Τα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά επανέλαβε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Mega, προκειμένου όπως είπε να εξυπηρετηθούν και τα περιστατικά εκτός Covid, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με το υπουργείο.

Η κ. Παγώνη ανέφερε πως δεν έγινε καλή διαχείριση και αυτό θα κληθούν να το διαχειριστούν τα νοσοκομεία και πως το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν όλοι, πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στους αντιεμβολιαστές, είπε πως έχει έρθει σε επαφή μαζί τους και πως, σύμφωνα με τους ιδίους, υπάρχει αντίδραση στην πολλή πληροφόρηση όσον αφορά στον κορωνοϊό. Εξέφρασε παράλληλα τον προβληματισμό της εάν θα έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο πιο ελεύθερο.

«Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν», δήλωσε για την αυξημένη κίνηση στην αγορά λόγω και της εορταστικής περιόδου.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε ορισμένα μέτρα προστασίας «να φορέσουμε διπλή μάσκα, σε εσωτερικούς χώρους και οι ανεμβολίαστοι για να είναι εντάξει να κάνουν ένα rapid test».