Ο Πολάκης ως υπερασπιστής των Πασοκογενών του ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση κατά Απ. Κακλαμάνη

Ο Πολάκης ως υπερασπιστής των Πασοκογενών του ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση κατά Απ. Κακλαμάνη

Ως υπερασπιστής των πασοκογενών του ΣΥΡΙΖΑ, των στελεχών που προσχώρησαν στο κόμμα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης και χαρακτηρίστηκαν και ως «γενίτσαροι» από τον Νίκο Αδρουλάκη εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης που εξαπέλυσε επίθεση σε προσωπικό επίπεδο κατά του τέως προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη υποστηρίζοντας πως είναι μέσα σε αυτούς που «έφαγαν τα λεφτά του κόσμου», που «καταχρέωσαν τη χώρα» και «ξεμασελιάστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να τηρήσει ένα είδος χαμηλών τόνων έναντι του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει διαρκείς επιθέσεις. Απαντώντας σε όσα ανέφερε ο Απόστολος Κακλαμάνης για τα στελέχη που αναζήτησαν στέγη στην Κουμουνδούρου από το βήμα του συνεδρίου παρομοιάζοντάς τα με «τα ποντίκια που φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί» και υποστηρίζοντας πως από το ΠΑΣΟΚ πέρασε το «βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκάθαρισε», ο βουλευτής και πρώην αναπληρωτής προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!

Σε βυτιοφόρο λυμμάτων ,πρέπει να μπουν αυτοί από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ ,που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο,αυτοί που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών αγώνων ,αυτοί που ξεμασελιαστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων ,αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια ευρώ από «αέρα»δάνεια τραπεζών!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Στο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και μετά ήρθε το λαϊκό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ήταν η δύναμη του και έδωσε και την κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ,όπως θα την ξαναδώσει και τώρα!

Το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του οποίου μίλησες χθες με αυτόν τον απαράδεκτο τροπο (άραγε προσδοκώντας τι;) ,μόνο ως μπαστούνι του Μητσοτακη έχει αξία χρήσης και γι αυτό σας παίζουν τα κανάλια της διαπλοκής!

Όμως ,όπως έλεγε και κάποιος γνωστός σου:

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

ΥΓ.Τα «ποντικια» Κακλαμανη να τα ψάξεις στα υπόγεια του Μαξίμου του Μητσοτακη ,που έχουν κατοικοφωλεψει όλα τα εκσυγχρονιστικά στελεχακια σας και μασουλάνε δημόσιο χρημα με απευθειας αναθεσεις και ντιλαρισματα με επιχειρηματίες !»

Ουσιαστικά ο Παύλος Πολάκης συμπεριλαμβάνει ευθέως των Απόστολο Κακλαμάνη σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ που όπως αναφέρει έφαγαν τα λεφτά του κόσμου… Εν τούτοις αξίζει να σημειωθεί πως και στην ομιλία του με την οποία έκλεισε τις εργασίες του συνεδρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης, άσκησε κριτική στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ με αντάλλαγμα μια… καρέκλα, κάνοντας λόγο για γενίτσαρους υποστηρίζοντας πως αυτά τα στελέχη δεν τα χρειάζεται το κόμμα του.

Χθες με αφορμή την έναρξη του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Πολάκης είχε αναρτήσει φωτογραφία των πρώην προέδρων του κόμματος, Κ. Σημίτη, Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλου αναφέροντας επί λέξη «ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ ΦΑΝΤΆΣΜΑΤΑ!!!»

Στη σχετική ανάρτηση ο Π.Πολάκης ανέφερε τα εξής:

«Οι ΛΗΣΤΕΙΕΣ,του Χρηματιστηρίου ,του Δ.Ν.Τ και του PSI σε μια φωτογραφία!!

Ανανέωση και «σοσιαλδημοκρατια»,όχι παιξε γέλασε.

ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ !!!»