Ο Πολάκης δίνει γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ - Αντιδρά στην αποστολή αμυντκού υλικού

Ο Πολάκης δίνει γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ - Αντιδρά στην αποστολή αμυντκού υλικού

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί να πατήσει σε δύο βάρκες και τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει αναρτήσεις υπέρ της… ειρήνης ο Παύλος Πολάκης δίνει γραμμή στην Κουμουνδούρου και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «μαζευτεί» σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης να στείλει αμυντικό υλικό στην Ουκρανία και να λάβει ξεκάθαρη θέση κατά των λογικών του αναθεωρητισμούς και του επεκτατισμού στο πλαίσιο της ρωσικής εισβολής, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετρώντας ήδη θύματα από τον άμαχο πληθυσμό.

Με ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας των κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα, εκ των στενών συνεργατών του, υποστηρίζει ουσιαστικά πως η χώρα δεν πρέπει να λάβει θέση σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτό που κάνει η Ελληνική κυβέρνηση «είναι ΕΥΘΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ της χώρας μας». «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΖΕΨΟΥ» γράφει ο Παύλος Πολάκης και κάνει λόγο για τους ομογενείς αναφέροντας ότι :«Για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ομογενείς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και την ίδια στιγμή στέλνεις όπλα».

«Ποιος περιμένεις να σε ανταμείψει» συνεχίζει κοινοποιώντας ανάρτηση του εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

Πρέπει να σημειωθεί πως η ανάρτηση έγινε λίγο μετά την ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στο twitter και την αναφορά προς τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες της χώρας η οποία καταλήγει με μια ανάλογη τοποθέτηση καλώντας τους να… συνέλθουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη δεν είχε τοποθετηθεί σχετικά με την κυβερνητική απόφαση να στείλει αμυντικό υλικό στην Ουκρανία, λαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό σαφή θέση ως προς τη στάση της χώρας έναντι τακτικών και πολιτικών που εντάσσονται σε μια αναθεωρητική επικίνδυνη πολιτική με θύματα αμάχους σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης νέων γεωπολιτικών δεδομένων ανάλογων με αυτών που επιδιώκει και η Τουρκία σε ό,τι αφορά την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.