Ο Όμιλος FOURLIS στηρίζει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία»

Ο Όμιλος FOURLIS στηρίζει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία»

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε ο Όμιλος FOURLIS στην ετήσια δράση «Πωλητής για μία ώρα» που διοργάνωσε το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Συνολικά 19 εθελοντές - εργαζόμενοι του Ομίλου βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και φορώντας το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της «Σχεδίας» ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους τακτικούς πωλητές της ημέρας με στόχο να πουλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεύχη του περιοδικού.

Η δράση «Πωλητής για μία ώρα» πραγματοποιείται ετησίως την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου». Φέτος, λόγω πανδημίας, διοργανώθηκε τον Ιούνιο με την υποστήριξη εκπροσώπων της πολιτείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού αλλά και απλούς πολίτες.

Η κα. Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο FOURLIS προσπαθούμε πάντα να είμαστε κοντά στον Άνθρωπο. Ο καθένας από εμάς νιώθει πολύ όμορφα όταν μπορεί να προσφέρει τον χρόνο και την παρουσία του για να είναι κοντά στους συνανθρώπους του και να βελτιώσει έστω και ελάχιστα την ποιότητα της ζωής τους. Οι άνθρωποι του Ομίλου μας συμμετείχαν σε αυτή την ουσιαστική πρωτοβουλία της «ΣΧΕΔΙΑΣ» με πολύ ενθουσιασμό και συγκίνηση. Θα συνεχίσουμε να έχουμε τα αυτιά μας αλλά και την καρδιά μας ανοιχτή για να δημιουργούμε όλοι μαζί μια κοινωνία πιο ανθρώπινη και χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς».

Ο Όμιλος FOURLIS υλοποιεί προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας με στόχο την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, στηρίζοντας πλήθος οργανισμών και φορέων. Στόχος των προγραμμάτων αυτών είναι πέρα από τη στήριξη του έργου τους, η ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια για την άρση των κοινωνικών αποκλεισμών.