ΝΔ: Να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας στις καταγγελίες Καμμένου

ΝΔ: Να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας στις καταγγελίες Καμμένου

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατήγγειλε πως οι βουλευτές του κόμματός του είχαν εξαγοραστεί στη Συμφωνία των Πρεσπών. 

«Ο κ. Καμμένος, δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι αγοράστηκαν οι βουλευτές του όταν ήρθε προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και προσθέτει: «Αναμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει στις βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες. Επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Καμμένος, ή τον συκοφαντεί ο πρώην συγκυβερνήτης του; Οφείλει να τοποθετηθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά».  

Νωρίτερα και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του ζητούσε απαντήσεις στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου από τον Αλ. Τσίπρα στις καταγγελίες του πρώτου πως «οι βουλευτές του εξαγοράστηκαν».

«Από ποιον; Από τον Αλ. Τσίπρα με τον οποίο συγκυβερνούσε;» και γιατί δεν βγαίνουν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων να απαντήσουν διερωτάται ο Τ. Γαϊτάνης, γράφοντας χαρακτηριστικά «Οι βουλευτές δεν αισθάνονται πως πρέπει να απαντήσουν στον πρώην αρχηγό τους» και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του συγκυβερνήτη του; Ωραία κυβερνητική συνεργασία. Και καθόλα έντιμη».