Κυρ. Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Πολύ σημαντικό έργο η ανατ. περιφερειακή οδός

Κυρ. Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Πολύ σημαντικό έργο η ανατ. περιφερειακή οδός

Το εργοτάξιο της ανατολικής περιφερειακής οδού Αλεξανδρούπολης και των συνδέσεων με την Εγνατία Οδό και το λιμάνι επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε το έργο πολύ σημαντικό για την Αλεξανδρούπολη και για τη Βόρεια Ελλάδα, που θα φέρει σημαντική ανάπτυξη στην περιοχή, η οποία καθίσταται γεωστρατηγικός κόμβος.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το έργο θα είναι έτοιμο εντός του χρονοδιαγράμματος που προβλέπει την ολοκλήρωσή του στα τέλη του 2023.

Για την πορεία του έργου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι και τα 3,5 χιλιόμετρα θα είναι έτοιμα στο τέλος του 2023 και στην πλήρη ανάπτυξή του θα απασχολεί 200 άτομα.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 09:50 στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου τον υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφετειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, οι βουλευτές Αναστάσιος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Μακάριος Λαζαρίδης και ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Πασχάλης Συριτούδης.