Καρανίκας: Ανάρτηση με στήριξη σε Τσίπρα και «κάθε Πολάκη»

Καρανίκας: Ανάρτηση με στήριξη σε Τσίπρα και «κάθε Πολάκη»

Τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα και στον Παύλο Πολάκη εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην σύμβουλος και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στην «Αυγή», ο Ν. Καρανίκας επισημαίνει ότι στόχος είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη».

Παράλληλα, αφήνει αιχμές εναντίον των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην τάση της Ομπρέλας και τάσσονται κατά της πρότασης Τσίπρα για εκλογή αρχηγού από τη βάση, «να σταματήσουν να υπονομεύουν τις κινήσεις και τις προτάσεις του προέδρου για διευρυμένη συμμετοχική δημοκρατία και εκλογή όλων των οργάνων από την βάση, στο όνομα μιας ξεπερασμένης γραφειοκρατικής ταυτότητας».

Παράλληλα, με αφορμή το κείμενο που υπογράφεται από 500 περισσότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τιτλοφορείται «Το πολιτικό μπούλινγκ δεν είναι ίδιον της Αριστεράς», καλεί «κάποια μέλη της κυρίαρχης υποκριτικής ευπρέπειας», όπως τα χαρακτηρίζει, «να σταματήσουν να ταυτίζονται με τη ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, κάνοντας επίθεση στον σύντροφο Παύλο Πολάκη, στον οποιοδήποτε σύντροφο Πολάκη».