Η Pfizer Hellas Band κοντά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με νέες μουσικές εκδηλώσεις

Η Pfizer Hellas Band κοντά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με νέες μουσικές εκδηλώσεις

Συνεχίζοντας το σημαντικό κοινωνικό της έργο με ουσιαστικές δράσεις που στόχο έχουν την ανάταση και την αποσυμπίεση συνανθρώπων μας που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα, η βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών εθελοντική ορχήστρα εργαζόμενων της Pfizer Ηellas πραγματοποίησε πρόσφατα δύο μουσικές εμφανίσεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Μελισσίων και στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Mobile Joy" του Emfasis Foundation, πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο μουσική εκδήλωση στον κήπο του θεραπευτηρίου ΚΚΠ Μελισσίων για την ψυχαγωγία των ηλικιωμένων που διαμένουν στο Κέντρο. Μέσα από την εκδήλωση αυτή, οι ηλικιωμένοι του ιδρύματος είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν από κοντά και να περάσουν μαζί μια όμορφη βραδιά μέσα από ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι.

Παράλληλα, τον Ιούλιο διοργανώθηκε μία ακόμη μουσική εκδήλωση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών. Πρόκειται για τη 3η μουσική εκδήλωση που υλοποιεί η Pfizer Hellas Band στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, η οποία έτυχε μεγάλης αποδοχής, τόσο από τις κρατούμενες, όσο και από το προσωπικό των φυλακών.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, δήλωσε σχετικά: «Η Pfizer Hellas Band παραμένει όλα αυτά τα χρόνια πιστή στον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε: να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ψυχικής ανάτασης σε ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Η πολυάριθμη και ενθουσιώδης συμμετοχή του κοινού στις δυο πρόσφατες συναυλίες μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.»

Οι δράσεις της Pfizer Hellas Band εντάσσονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas AE που στόχο έχουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων από ευάλωτες ομάδες, στην κοινωνική ευημερία και στην άρση των ανισοτήτων στη χώρα μας.