«Χρυσή» για 2η χρονιά η εφαρμογή Prosvasis GO στα Cloud Computing Awards

«Χρυσή» για 2η χρονιά η εφαρμογή Prosvasis GO στα Cloud Computing Awards

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, ξεχώρισε στα Cloud Computing Awards 2022, αποσπώντας για μία ακόμη φορά δύο σημαντικές διακρίσεις για την ολοκληρωμένη Cloud εφαρμογή Prosvasis GO. 

Σε συνέχεια των πρόσφατων βραβεύσεων που απέσπασε η εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO στα Accounting Awards αλλά και στα Mobile Excellence Awards, το Prosvasis GO διακρίθηκε και στα φετινά Cloud Computing Awards. Η εφαρμογή διακρίθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες ως η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη Cloud εφαρμογή που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, για να μειώσουν σημαντικά το κόστος και το χρόνο διεκπεραίωσης των κρίσιμων καθημερινών τους εργασιών. 

Η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, δήλωσε σχετικά: «Κάθε νέα διάκριση μας κάνει υπερήφανους, καθώς αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών της ομάδας μας. Τέτοιου είδους βραβεύσεις αναδεικνύουν την ηγετική μας θέση στην αγορά, καθώς και την καθοριστική συμβολή των λύσεων μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Παράλληλα επιβεβαιώνει την εμπορική επιτυχία της εφαρμογής Prosvasis GO, όπως αυτή αποτυπώνεται από την έμπρακτη αποδοχή της από τους επαγγελματίες πελάτες μας».

Η Prosvasis αναζητεί συνεχώς τρόπους να εξελίσσει τις λύσεις που παρέχει, ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένες λύσεις που υποστηρίζουν αποτελεσματικά τη μετάβαση επαγγελματιών και επιχειρήσεων προς την νέα ψηφιακή εποχή.