go4more: Κέρδος σε κάθε σου καλοκαιρινή αγορά!!!

go4more: Κέρδος σε κάθε σου καλοκαιρινή αγορά!!!

Η σεζόν των διακοπών έφτασε και μας δίνει την ευκαιρία για μια εμπειρία απολαύσεων που έρχονται ως επιβράβευση μιας δύσκολης χρονιάς. Να χαρούμε χαλαρές βόλτες σε café και resto της πόλης, να αγοράσουμε gadgets και βιβλία, αθλητικά είδη, ρούχα και καλλυντικά, ή και να ανανεώσουμε το σπίτι ή το εξοχικό μας. Και βέβαια να πάμε διακοπές, κλείνοντας το ξενοδοχείο της επιλογής μας και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα για την παραλία. Όλα αυτά βέβαια, προϋποθέτουν και τα αντίστοιχα έξοδα...

Φέτος όμως, για κάθε καλοκαιρινή αγορά υπάρχει και μία προσφορά!

Για όσους είναι μέλη του προγράμματος go4more, η Εθνική Τράπεζα, έχει φροντίσει ώστε αυτό το καλοκαίρι ό,τι και να αγοράσουν, να βγουν κερδισμένοι! Και αυτό, καθώς, η Εθνική προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες επιβράβευσης στις συναλλαγές με περισσότερες από 7.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο go4more. Εσείς, δεν έχετε παρά να κάνετε τις καθημερινές σας αγορές , αλλά και τις τραπεζικές σας συναλλαγές με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγοντας αυτόματα πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και ταυτόχρονα να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές τους!

Για παράδειγμα, τα μέλη του go4more, κλείνοντας ξενοδοχείο από το ekdromi.gr, την περίοδο από σήμερα και έως και 25/07, κερδίζουν το 15% της αξίας της κράτησης σε go4more πόντους, καθώς και μία δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία!

Κι αυτό, είναι βέβαια μόνο η αρχή, αφού το go4more, έχει φροντίσει να καλύψει με προσφορές, όλες τις πιθανές επιλογές σας για το καλοκαίρι:

Για τους λάτρεις του ταξιδιού, που ονειρεύονται να δουν και φέτος το ηλιοβασίλεμα στην Οία της Σαντορίνης, να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά της Νάξου, ή να απολαύσουν την τσικουδιά τους με τους φιλόξενους κατοίκους των Χανίων, το go4more έχει ήδη προνοήσει... Τα μέλη του προγράμματος, εφόσον κλείσουν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια, από 1/07 έως και 15/08, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μέσω του call center της Minoan Lines ή από το ebooking.minoan.gr για την Κρήτη ή τις Κυκλάδες, πληρώνοντας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επωφελούνται με κέρδος έως 10% σε go4more πόντους.

Βέβαια, οι καλοκαιρινές διακοπές, δεν είναι μόνο το ταξίδι, αλλά και η εξερεύνηση. Τα μέλη του go4more, μπορούν να ανακαλύψουν μοναδικούς κρυμμένους θησαυρούς στον προορισμό της επιλογής τους, και να μετακινούνται εύκολα νοικιάζοντας αυτοκίνητο από την AVIS ή την BUDGET κερδίζοντας το 15% της αξίας σε go4more πόντους. Πρόκειται για μία προσφορά που «τρέχει» ήδη από τα τέλη Ιουνίου και θα ισχύσει έως τις 31/07/2022.

Σε μία περίοδο που τα καύσιμα, διαμορφώνουν ένα σημαντικό τμήμα του θερινού μας προϋπολογισμού, το go4more έχει φροντίσει τα μέλη του να επωφεληθούν και από τη βενζίνη που θα καταναλώσουν. Για όλον τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Δευτέρα, αγοράζοντας καύσιμα αξίας 30€ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, επωφελούνται με κέρδος 5% σε go4more πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή κέρδος 3% με τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Εφόσον έχετε φροντίσει για όλα τα απαραίτητα της μετακίνησης, έρχεται και η ώρα της βαλίτσας, στην οποία θα μπουν όλα τα απαραίτητα των διακοπών. Από είδη για τη θάλασσα και παιχνίδια, μέχρι αντηλιακά και τα βιβλία που θα διαβάσετε. Και για το γέμισμα της βαλίτσας, το go4more, έχει φροντίσει ώστε τα μέλη του να επωφεληθούν από τις αγορές τους, με 4 κινήσεις - ματ:

Από 01/07 έως και 16/07, με κάθε αγορά αξίας 29,99€ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα καταστήματα Μουστάκας ή από το moustakastoys.gr μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία κερδίζοντας έως 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους!

Καθώς η αντηλιακή προστασία και τα καλλυντικά ενυδάτωσης είναι απαραίτητα για τις θερινές διακοπές, μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για την επιδερμίδα σας, από 15/07 έως και 31/07, με προϊόντα από το online φαρμακείο centralpharmacy.gr. Θα επφεληθείτε με κέρδος 15% σε go4more πόντους με πιστωτική κάρτα ή κέρδος 10% σε go4more πόντους με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Για την προστασία των ματιών σας, με κάθε αγορά από τα καταστήματα οπτικών Mati Mati από 01/07 έως και 15/07, κερδίζετε έως 10% σε go4more πόντους.

Και, όσοι αγαπούν την ανάγνωση, μπορούν να αποκτήσουν τα ιδανικά βιβλία που θα τους κρατήσουν συντροφιά στην παραλία από ένα κατάστημα Public ή το public.gr κερδίζοντας το 30% της αξίας τους σε go4more πόντους. Είναι μία προσφορά που ισχύει από 04/07 έως και 06/08/2022.

Για φέτος το καλοκαίρι, Εθνική Τράπεζα, έχει ετοιμάσει μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία επιβραβεύσεων για τους φίλους της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους καθημερινά, εύκολα και γρήγορα σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα: Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη!

Εάν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα «go4more», δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

Για να δείτε πως μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους ή να ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε συλλέξει πατώντας εδώ, ή καλώντας στο Call Center της Εθνικής Τράπεζας στο +30 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Και εδώ δείτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα.

Το καλοκαίρι έφτασε, και με το go4more θα γίνει πιο ευχάριστο, πιο ξέγνοιαστο, αλλά και πιο αποδοτικό!