Γήπεδο Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και διπλή ανάπλαση - Τι αλλάζει υπέρ της ομάδας

Γήπεδο Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και διπλή ανάπλαση - Τι αλλάζει υπέρ της ομάδας

Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση στην περιοχή ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του γηπέδου θα καταβάλλεται στο σωματείο του Παναθηναϊκού όχι για 15 αλλά για 49 χρόνια από την έναρξη της παραχώρησης, για την εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Η ρύθμιση θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων ως τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο άρθρο 60 του ν. 4809/21.

«Η κυβέρνηση εμπράκτως αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για να ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και να πραγματοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα του κόσμου του Παναθηναϊκού», αναφέρει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Στις 10 Ιανουαρίου η συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη



Υπενθυμίζεται πως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του έχει γνωστοποιήσει ότι στις 10 Ιανουαρίου, στις 13:00, στο ξενοδοχείο Civitel, θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα το γήπεδο στον Βοτανικό.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέφερε σχετικά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Civitel (Λεωφόρος Κηφισίας 2). Η διοίκηση του Συλλόγου θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος».