Γεωργιάδης: Η ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική ζημιά στον Ανδρουλάκη

Γεωργιάδης: Η ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική ζημιά στον Ανδρουλάκη

Ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, σημειώνοντας ότι αυτή η τακτική κάνει «πολιτική ζημιά» στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ότι «στο τέλος θα τους καταστρέψει».

 «Πάντα ο κ. Ανδρουλάκης στο λόγο του χρησιμοποιούσε μια αντι-δεξιά φρασεολογία. Πιστεύω ότι η ταύτιση του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ θα του κάνει μεγάλη πολιτική ζημία. Εάν κάποιος θέλει να ψηφίσει ένα αντι-δεξιό μέτωπο θα επιλέξει να ψηφίσει το κόμμα το οποίο μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία. Και αυτό το κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο κ. Ανδρουλάκης ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με αυτό το μέτωπο, θα υπάρξει μεγάλη ροή των ψηφοφόρων του προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ταύτισή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος θα τους καταστρέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι η υπόθεση δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν και πως «έχει χίλια δίκια» το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ζητά να διαλευκανθεί, αλλά όπως είπε είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι εμπλεκόμενος σε αυτή την ιστορία.

«Θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός  γι' αυτό ζήτησε και την παραίτηση του μέχρι πρότινος διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτη Κοντολέοντα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 «Πάντα ο κ. Ανδρουλάκης στο λόγο του χρησιμοποιούσε μια αντι-δεξιά φρασεολογία. Πιστεύω ότι η ταύτιση του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ θα του κάνει μεγάλη πολιτική ζημία. Εάν κάποιος θέλει να ψηφίσει ένα αντι-δεξιό μέτωπο θα επιλέξει να ψηφίσει το κόμμα το οποίο μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία. Και αυτό το κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο κ. Ανδρουλάκης ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με αυτό το μέτωπο, θα υπάρξει μεγάλη ροή των ψηφοφόρων του προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ταύτισή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος θα τους καταστρέψει».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών επισήμανε ότι η  Ευρώπη εισέρχεται στον πιο δύσκολο χειμώνα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πως ο πρωθυπουργός έβαλε πάνω από το πολίτικο συμφέρον, το συμφέρον του ελληνικού λάου, προκειμένου να μην υπάρχει ακυβερνησία, σε μια τέτοια κατάσταση όπως είναι η ενεργειακή κρίση.