Φραστική επίθεση Πολάκη κατά Γιαννακοπούλου: «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Φραστική επίθεση Πολάκη κατά Γιαννακοπούλου: «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Φραστική επίθεση κατά της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου, επειδή ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του εξαπέλυσε κατά της διάρκεια συνεδρίασης Επιτροπής της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με τη ίδια να τον κατηγορεί ότι στα δύσκολα «την κάνει πάντα με ελαφρά πηδηματάκια».

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, όταν ο πρώην υπουργός έλαβε τον λόγο επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και στην κ. Γιαννακοπούλου, γιατί πριν το Πάσχα είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, με αφορμή μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει σε βάρος του η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Φωτεινή Αραπατζή.

«Πώς νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η κ. Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης της ασυλίας μου στην υπόθεση Αραμπατζή, όταν αποδείχθηκε ότι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζομένους με 20.000 ευρώ να γυρίσει στον καθένα και έρθει στη βουλή κι έλεγε ότι τη συκοφαντούμε; Η εταιρεία της μέχρι το 2021 δεν τους έχει πληρώσει ακόμη. Δε ντρέπεστε καθόλου; Δεν ήταν μόνο τα αέρα λεφτά που πήρε ο πατέρας της, αλλά όλα εδώ πληρώνονται και ο θεός μπορεί να συγχωρεί, αλλά εγώ ποτέ», ανέφερε, όπως μετέδωσε.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στη Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντας «εσύ Γιαννακοπούλου πως αισθάνεσαι γι αυτό;» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τον κάλεσε να παραμείνει προκειμένου να ακούσει την απάντησή της: «Αν έχεις τα κότσια γύρνα πίσω Πολάκη να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια».