Φιλελεύθερος: Απεταξάμην τον Πετσίτη

Φιλελεύθερος: Απεταξάμην τον Πετσίτη

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Απεταξάμην τον Πετσίτη- Δεν άκουσα, πως είπατε; Ορίστε; Συγνώμη κύριε ποιος είστε;» κυκλοφορεί την Τρίτη ο Φιλελεύθερος.

Σφίγγει ο κλοιός για την πλήρη αποκάλυψη των σκοτεινών διαδρομών του χρήματος από τον εκλεκτό της κυβέρνησης, το Μαξίμου σπεύδει να τον αποκηρύξει ενώ φοβάται τη στιγμή που εκείνος θα αποφασίσει να μιλήσει για τα έργα και τις ημέρες τους στους διαδρόμους της εξουσίας.

α

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Τρίτης 2 Απριλίου 2019:

-Μπίζνες στις όχθες των Πρεσπών

Τσίπρας και Ζάεφ στήνουν επιχειρηματικό σόου στα Σκόπια την ώρα που τα προβλήματα με τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα παραμένουν άλυτα. Το Μαξίμου ελπίζει πως με διείσδυση ελληνικών επιχειρήσεων στη γειτονική χώρα θα καμφθούν οι αντιδράσεις για τη συμφωνία.

-Κίνδυνος αυτοπαγίδευσης σε έναν νέο «μακεδονισμό» 

Η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί σε μια συνεχή προσπάθεια εξωραϊσμού κάθε παρασπονδίας από την πλευρά των Σκοπίων, μόνο και μόνο για να πείσει τον ελληνικό λαό για τη δήθεν μεγάλη εθνική επιτυχία.

- Νέο αίμα και παλιά φρουρά στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Οι «προεδρικοί» στην πρώτη γραμμή. Ποιοι διακρίθηκαν στη μάχη του σταυρού για την Κεντρική Επιτροπή

-Έλληνας δικαστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη

O Λίνος-Αλέξανδρος Σισιλιάνος εξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που εκλέγεται Έλληνας σε αυτή τη θέση.

-Οδοιπορικό στη Μόρια: Από την χαρά του αγώνα στην κόλαση της Μόριας

Αγώνας δρόμου στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, με νικητές ντόπιους και πρόσφυγες. Ξεχασμένοι και οι μεν και οι δε από το κράτος στον καθημερινό τους αγώνα.

«Δεν αντέχουμε άλλο πια εδώ, αυτό να γράψετε» μας ζητά η Λεϊλά, μητέρα 6 παιδιών, που ζει σε μια πρόχειρη τέντα στην πιο άγρια πλευρά του καταυλισμού της Μόριας εδώ και 8 μήνες 

«Είναι ελάχιστο το φαγητό που μας δίνουν, αλλά τι να κάνουμε;» λέει ο Μαχμούτ, που περίμενε για αυτή τη μικρή μερίδα στην ουρά του συσσιτίου επί 2 ώρες.

-Κορυδαλλός -Mafia: Με απολογίες δικηγόρων ξετυλίγεται το κουβάρι 

Προφυλακίστηκε η μία, θύμα εξακολουθεί να δηλώνει ο δεύτερος, επιμένοντας να κατηγορεί τον Αρ. Φλώρο

- Τροχοπέδη οι φόροι για την ανάπτυξη

Σήμερα κινδύνου από Στουρνάρα για την οικονομία. Ο διοικητής της ΤτΕ προειδοποίησε την κυβέρνηση για την υψηλή φορολόγηση και το γενικότερο μείγμα της δημοσιονομικής πολιτικής που πρέπει να αλλάξει.

-Το οικονομικό κλίμα επιστρέφει στο... 2018

Την εικόνα μιας χώρας που έχει ξεμείνει από δυνάμεις αποτυπώνει το οικονομικό κλίμα για το πρώτο επτάμηνο μετά την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια τον περασμένο Αύγουστο.

-Η Ευρωπαϊκή Τουρκία τιμώρησε τον Ερντογάν

Εάλω (και) η Πόλη. Εάν διεξάγονταν σήμερα βουλευτικές εκλογές, η συμμαχία Ερντογάν - Γκρίζων Λύκων θα εξακολουθούσε να έχει την πλειοψηφία, ωστόσο η αντιπολίτευση κατάφερε να πετύχει μια διπλή νίκη με ιδιαίτερο συμβολισμό, που της επιτρέπει να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες. Για περίπου 25.000 ψήφους, σε σύνολο άνω των 8,5 εκατομμυρίων, ο υποψήφιος των κεμαλιστών «κλέβει» την Κωνσταντινούπολη, με στελέχη του ΑΚΡ να αφήνουν ανοιχτό το σενάριο ένστασης και επανακαταμέτρησης.

-Ψηφοφοριών συνέχεια στo reality του Brexit

Τέσσερις εναλλακτικές προτάσεις, που είχαν απορριφθεί την προηγούμενη εβδομάδα, τέθηκαν ξανά σε ψηφοφορία χθες το βράδυ. Στο μεταξύ, η κυβέρνηση και η Τερέζα Μέι θολώνουν τα νερά και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσουν για τέταρτη φορά στη Βουλή τη συμφωνία που έχει ήδη καταψηφιστεί τρις...

 - Ρεύμα με... δελτίο στη Βενεζουέλα μετά τα μπλακ άουτ

Τα μπλάκ άουτ έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό συνήθεια στους κατοίκους της Βενεζουέλας, σε σημείο που οι διακοπές ρεύματος να μην αποτελούν πρώτη είδηση. Με αφορμή όμως τη διακοπή της Κυριακής σε τουλάχιστον 20 από τις 23 πολιτείες της χώρας, ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι η ηλεκτροδότηση θα γίνεται με δελτίο για 30 ημέρες.

-Υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο!

Ποδοσφαιριστές και προπονητής συγκινούν, στέλνοντας μηνύματα ζωής και αλληλεγγύης, καθώς αναδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο της “μπάλας που όλοι αγαπήσαμε”. Ομως οι πρωτοβουλίες τους θάβονται κάτω από την ασχήμια που κλέβει την παράσταση κάθε Σαββατοκύριακο.


-Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς στο...τέλος

Η θέληση των “κόκκινων” της Liverpool να πετύχουν τους στόχους τους στην Premier League και στο Champions League φαίνεται από την ασταμάτητη προσπάθεια τους. Η μπάλα τους κάνει τα...χατίρια κυρίως λίγο πριν από τη λήξη των αγώνων

-Ραντεβού με τρεις θρύλους

Νίκος Καζαντζάκης, Μίκης Θεοδωράκης και Αλέξης Ζορμπάς συναντώνται μέσα από το ομώνυμο έργο στο “Ολύμπια”

-Ο δαμαστής του τελάρου

Το “μυστήριο” του Θόδωρου Στάμου αποκαλύπτεται μέσα από 22 έργα από το 1967 έως το 1993, στο σπίτι του Γιώργου Μπουζιάνη.

-Σχέσεις εξουσίας στον χώρο των Τεχνών

Υπάλληλοι γραφείου με μεταπτυχιακό οι θεατρόφιλοι, γυναίκες οι περισσότερες αναγνώστριες ενώ πολίτες από τα κατώτερα κοινωνικό-οικονομικά στρώματα αγαπούν τον Πικάσο και τον Φασιανό σύμφωνα με το βιβλίο-επιστημονικό εργαλείο των Παναγιωτόπουλου-Βιδάλη που καταδεικνύει πολλά από τα χαρακτηριστικά της σημερινής μας κουλτούρας